Έκκληση ΝΟΑ προς τον κόσμο: «Σταθείτε δίπλα μας στα κρίσιμα- Είστε η δύναμή μας» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 16:07

Έκκληση ΝΟΑ προς τον κόσμο: «Σταθείτε δίπλα μας στα κρίσιμα- Είστε η δύναμή μας» (video)

Δεν είμαι και μικρό πράγμα μια ομάδα από την περιφέρεια να προσπαθεί να μπει σφήνα στην... ελιτ του ελληνικού πόλο και να γλυκοκοιτάει τα ευρωπαϊκά σαλόνια.Ο ΝΟΑ με την έως τώρα θαυμάσια πορεία του, έχει αποδείξει πως μπορεί και έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει. Χρειάζεται όμως σε αυτές τις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος και κάτι βασικό. Την συμπαράσταση του κόσμου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Σε αυτό το πνεύμα, οι ιθύνοντες του ΝΟΑ έδωσαν συνέντευξη Τύπου και κάλεσαν τον κόσμο της Κεφαλονιάς να βρεθεί δίπλα σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν αρχή γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο πρόεδρος Λούκας Νιφοράτος, ο αντιπρόεδρος Νίκος Ανουσάκης και φυσικά τα δύο μέλη του δ.σ. ο Μάκης Κοσμάτος και ο Αγγελος Πανταζάτος, μίλησαν με ειλικρίνεια για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, τα όνειρα και τους στόχους που έχουν θέσει και την χρυσή ευκαιρία που έχει το νησί να διαφημιστεί μαζί με την ομάδα στην Ευρώπη.

«Δεν θα πρέπει να παίζουμε σε άδειες κερκίδες»

«Ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη. Τον καλούμε λοιπόν να έρθει στο κολυμβητήριο και να μας βοηθήσει. Γι' αυτό το λόγο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν θα έχουμε εισιτήριο. Η είσοδος θα είναι δωρεάν» δήλωσε ο Λούκας Νιφοράτος και συνέχισε: «Δεν θα πρέπει να παίζουμε σε άδειες εξέδρες. Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό». Ο Λούκας είπε και άλλα: «Κάποια στιγμή θα βάλει λουκέτο ο Ομιλος. Εγώ Δεν αντέχω άλλο. Τόσα χρόνια προσπάθειας δεν αναγνωρίζονται. Πρέπει να σκύψουν λίγο πάνω μας και οι τοπικοί άρχοντες. Δεν θα τους εξαπατήσουμε».

«Στηρίξτε μας, μπαίνουμε στην ελίτ»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάκης Κοσμάτος: «Μπήκαμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Νικώντας ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό μπαίνουμε στην τετράδα. Δεν είναι μόνο η Ευρώπη το κίνητρο, είναι και η τετράδα που θα μας φέρει στην ελίτ. Φέτος δεν έχει τόσο κόσμο σε σχέση με πέρυσι και δεν ξέρουμε τι φταίει. Τον θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο και επειδή δεν τον θέλουμε για το οικονομικό, βάζουμε δωρεάν το εισιτήριο». Συνεχίζοντας o Αγγελος Πανταζάτος τόνισε πως: «Είναι η πιο σημαντική στιγμή του Κεφαλλονίτικου Αθλητισμού και κάνουμε έκκληση σε γονείς και καθηγητές να φέρουν τα παιδιά στο κολυμβητήριο. Είναι λυπηρό να παίζουμε με 100 ανθρώπους».
Από την πλευρά του ο Νίκος Ανουσάκης δήλωσε πως : Είναι άθλος που είναι ανοικτό και λειτουργεί το κολυμβητήριο στην Κεφαλονιά. Αν κοιτάξετε στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι ελάχιστα τα κολυμβητήρια που είναι ανοικτά».

«Η ομάδα είναι χτισμένη από Κεφαλλονίτες»

«Καυστικός» ήταν ο Αγγελος Πανταζάτος: «Ακούω διάφορα πως η ομάδα αποτελείται από μισθοφόρους. Ε, λοιπόν σας πληροφορώ πως η ομάδα έχει χτιστεί από δικά της παιδιά. Η ομάδα έφτασε εκεί που έφτασε από δικά της παιδιά» τόνισε και σηκώθηκε από την καρέκλα για να δείξει φωτογραφίες που αποδείκνυαν πως σε όλη την πορεία του ΝΟΑ από τις μικρές κατηγορίες μέχρι και τώρα στην Α1 σημαντικό ρόλο είχαν παίξει οι ντόπιοι αθλητές».

Είπαν πολλά και όλα ενδιαφέροντα τα οποία μπορείτε να τα ακούσετε βλέποντας το παρακάτω βίντεο. Παρακάτω και φωτογραφίες

https://www.youtube.com/watch?v=rFbaRa7Gj5E




00 inkefalonia general ad 300X250