Έκοψε την πίτα του ο Α.Ο. Διλινάτων (photos)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 11:04

Έκοψε την πίτα του ο Α.Ο. Διλινάτων (photos)

Σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα η ποδοσφαιρική ομάδα των Διλινάτων έκοψε στο ξενοδοχείο «Μπασειον» την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Το φλουρί έπεσε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αντώνη Ψαριανό. Το πάρων στην εκδήλωση των περσινών πρωταθλητών της ΕΠΣΚΙ έδωσε και ο πρόεδρος του χωριού κ. Βαγγέλης Γασπαράτος, ενώ μίλησαν ο γενικός γραμματέας της ομάδας κ. Κώστας Βαρτελάτος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και παράλληλα ευχαρίστησε ποδοσφαιριστές και προπονητή για την προσπάθεια που κάνουν.

Ο κ. Νίκος Τζωρτζάτος έδωσε το μήνυμα λέγοντας πως: «όπως εγώ ήμουν καπετάνιος και πάλευα με τα κύματα τόσα χρόνια, θέλω και εσείς να παλέψετε όποια ελπίδα υπάρχει στα τελευταία παιχνίδια για την είσοδο στα μπαράζ» και ευχήθηκε καλή χρονιά.


Ο προπονητής της ομάδας κ. Τάκης Φωής ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και τόνισε πως: «πέρυσι είχαμε μια καταπληκτική πορεία κατακτώντας το πρωτάθλημα και συμμετείχαμε στον τελικό Κυπέλλου. Φέτος είχαμε πολλά προβλήματα αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε». Τέλος το λόγο πήρε και ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Τζωρτζάτος και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους. Καλή χρονιά σε όλους.

dilinata pita 005

dilinata pita 008

dilinata pita 010

dilinata pita 011

dilinata pita 012

dilinata pita 013

dilinata pita 016

dilinata pita 018


Ετικέτες: