Γιατί θα ψηφίσω Παναγή Καππάτο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 13:23

Γιατί θα ψηφίσω Παναγή Καππάτο

Ήρθε η ώρα να πάρω θέση, γιατί όπως όλοι γνωρίζετε ποτε δεν κρύφτηκα ούτε από τις ευθύνες μου, ούτε από τις επιλογές μου.

Θα ψήφιζα πρωταρχικά σε αυτές τις πολύ κρίσιμες εκλογές, οπωσδήποτε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να μου εμπνεύσει την εμπιστοσύνη ότι ως Έπαρχος Ιθάκης θα συνεργαστούμε άψογα προς όφελος του νησιού μας, για τα εύκολα και τα δύσκολα που θα έρθουν στην πορεία μας, ιδιαίτερα τώρα που η θητεία μου ταιριάζει χρονικά απόλυτα με τη θητεία του Βουλευτή που θα εκλέξουμε.

Όπως έγινε με τους Βουλευτές Μοσχόπουλο, Καλαφάτη, Αλιβιζάτο, Παρίση, Θεοπεφτάτου και το Νομάρχη Γεωργάτο.

Θα ψήφιζα σίγουρα έναν άνθρωπο ο οποίος θα σηκώσει το τηλέφωνο ότι ώρα χρειαστεί να μιλήσουμε για ενα επείγον πρόβλημα του νησιού ή για ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας πολίτης της Ιθάκης.

Θα επέλεγα σίγουρα έναν άνθρωπο που είναι γνώστης της καθημερινότητας της Ιθακης και της Κεφαλονιάς, τουλάχιστον από τη δουλειά και την καθημερινότητά του.

Θα διάλεγα να δώσω την στήριξη μου σε αυτόν που γνωρίζει που πέφτει το Κιόνι, ο Σταυρός, η Εξωγή και οι Φρίκες.

Θα επέλεγα σίγουρα έναν άνθρωπο που τα προβλήματά του είναι σαν τα δικά μου και στην Κεφαλονιά και στο Θιάκι, ως μόνιμοι κάτοικοι των νησιών μας.

Θα ήμουν δίπλα στον υποψήφιο που θα βάλει πάνω από το όποιο κόμμα, τα νησιά μας και τους ανθρώπους τους.

Θα ήμουν κοντά σε αυτόν που νηφάλια, με σύνεση, με ενδιαφέρον και χωρίς μεγαλοστομίες, υπερφίαλες υποσχέσεις και μπαλκονάτα προεκλογικά ψέματα, θα σταθεί στο πλευρό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στους δίκαιους αγώνες της.

Θα επέλεγα σίγουρα τον άνθρωπο που θα έχει τη δυνατότητα μέσα από τη σίγουρη εκλογή του ως μέλος μιας νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, να ορθώσει το ανάστημά του και σαν Βουλευτής της πλειοψηφίας στην Κεφαλονιά και το Θιάκι, να μπει μπροστάρης στα αναγκαία έργα, στα συγκοινωνιακά προβλήματα, στις φρέσκες ιδέες και στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Γι’ αυτά και άλλα πολλά και σημαντικά, είμαι με τον Παναγή Καππάτο.

Θανάσης Λιβιτσάνης

Έπαρχος Ιθάκης

Aπό το fb του Thanasis Livitsanis