Γεράσιμος Φιλιππάτος: Για ένα Δημοτικό Συμβούλιο που θα παράγει έργο με σύνεση - συναίνεση, όχι στις κραυγές και στους βερμπαλισμούς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 11:43

Γεράσιμος Φιλιππάτος: Για ένα Δημοτικό Συμβούλιο που θα παράγει έργο με σύνεση - συναίνεση, όχι στις κραυγές και στους βερμπαλισμούς

Μιλάμε λοιπόν: Τα χαμαιτυπία της σκέψης…. πολώνουν το κλίμα.

Θέλουν μια κοινωνία διχασμένη, το προσπάθησαν στις εκλογές του επιμελητηρίου, όμως δεν τα κατάφεραν. «άνθρακες ο θησαυρός» τους!!

Ευτυχής συγκυρία στο νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο που υπάρχουν πρόσωπα με κατάρτιση.

Εμπειρία αυτοδιοικητική από τους παλαιότερους (παράταξη Θεόφιλου και Μάκη) αλλά και το νέο αίμα των «Νέων», όπως αποκαλούνται από τους Δημότες του Αργοστολίου .

Και είναι όλοι μηχανικοί: Αλέξανδρος Παντελειός, Διονύσης Τρωιάνος, Δημήτρης Κεκάτος.

Υπάρχει λοιπόν και τεχνοκρατική αντίληψη των πραγμάτων για τα καυτά προβλήματα της πόλης μας: κυκλοφοριακό, αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας, σχολική στέγαση, επικαιροποίηση του ΓΠΣ-αλλαγή χρήσεων γης και τόσα άλλα. Όχι στον κανιβαλισμό προσωπικοτήτων. Για ένα Δημοτικό Συμβούλιο που θα παράγει έργο με σύνεση-συναίνεση, όχι στις κραυγές και στους βερμπαλισμούς.

Υ. Γ. : Τα παραπάνω δεν είναι υποκριτικά εν’ όψη της Κυριακής. Είναι καταστάλαγμα, εμπειρίας ζωής και των υπέροχων δασκάλων μου.

18882010 10213489190293598 90443601014924339 n 1