Παύλος Παπαδάτος: «Κάποιοι στο νησί προσπαθούν να φιμώσουν τις ανεξάρτητες φωνές»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 13:34

Παύλος Παπαδάτος: «Κάποιοι στο νησί προσπαθούν να φιμώσουν τις ανεξάρτητες φωνές»

Ανακοίνωση σχετικά με το κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών στην Κεφαλονιά εξέδωσε ο Παύλος Παπαδάτος. Πιο αναλυτικά "Πραγματικά αλγεινή εντύπωση και θυμό μού προξένησε το γεγονός ότι η ΕΕΤΤ «επέδραμε» στην Κεφαλονιά και χωρίς καμία προειδοποίηση κατέσχεσε τα μηχανήματα και συγχρόνως έκλεισε τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς του νησιού μας.

Πληροφορήθηκα μάλιστα από τους ιδιοκτήτες των δύο τηλεοπτικών σταθμών, ότι είχαν κάνει αίτηση στην ΕΕΤΤ ώστε να τους χορηγηθεί άδεια λειτουργίας, αλλά ουδέποτε τους εστάλη αρνητική απάντηση ή εντολή διακοπής της λειτουργίας τους. Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπει κανείς να σφραγίζουν τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς του νησιού μας που μετέδιδαν τη θεία λειτουργία, εθνικές ή τοπικές παρελάσεις και δημοτικές εκδηλώσεις και να αφήνουν ανενόχλητους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς που μεταδίδουν - σε πανελλήνιο, μάλιστα, επίπεδο - πορνό.

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά, όπως φαίνεται, οι κύριοι που «προσκάλεσαν» την ΕΕΤΤ στο νησί μας (διότι δεν πιστεύω ότι ήλθε μόνη της), επιδιώκουν να φιμώσουν κάθε «ανεξέλεγκτη» φωνή και προσπαθούν να χειραγωγήσουν την ενημέρωση ώστε να χειραγωγήσουν και τον Δήμο. Θα πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, γιατί ας μην ξεχνάμε πως το νησί μας δεν κινδυνεύει μόνο από πράξεις τρισάθλιων ανθρώπων, αλλά πρωτίστως από εμάς που δεν κάνουμε τίποτα για να τους σταματήσουμε.

Σημείωση
Προσωπικά, όχι μόνο θα σταθώ στο πλευρό των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης του νησιού μας, αλλά, σε κάθε περίπτωση, θα επωμιστώ όσο κόστος απαιτηθεί, ώστε η μελλοντική τηλεοπτική ενημέρωση του νησιού μας να περιέλθει σε «ανεξέλεγκτα» χέρια".