Τάσος Καβαλλιεράτος: Ο λαός της Κεφαλονιάς, πρέπει να γνωρίζει για να αποφασίσει, «με ποιον θα πάει και ποιον θ’ αφήσει»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 11:17

Τάσος Καβαλλιεράτος: Ο λαός της Κεφαλονιάς, πρέπει να γνωρίζει για να αποφασίσει, «με ποιον θα πάει και ποιον θ’ αφήσει»

Η Τ.Ο. Ν.Δ. της Παλικής, με σχετική ανακοίνωσή της, τάσσεται  ξεκάθαρα, υπέρ της ίδρυσης Δήμου Ληξουρίου και ζητά, τη στήριξη σε αυτό της το αίτημα, του κόμματός της, της Ν.Δ.

Ζώντας τα μέλη της οργάνωσης, τις συνέπειες,του μνημονιακού «Καλλικράτη», των σεισμών του 2014 και την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής, να παράσχει όλα αυτά τα χρόνια, τα στοιχειώδη στους Παλικισάνους,  αφουγκραζόμενα δε και το παλλαϊκό αίτημα για τους ίδιους λόγους, των κατοίκων της Παλικής, για ίδρυση «Δήμου Ληξουρίου», διαφοροποιούνται από την επίσημε γραμμή του κόμματός τους και ζητούν το αυτονόητο! Την επιστροφή στη κανονικότητα, για τη περιοχή τους!!

Θεωρούμε πως αυτή η τοποθέτηση της Τ.Ο. της Ν.Δ. της Παλικής, βάζει εξ’ αρχής και με νέα δεδομένα πλέον, στο ίδιο της το Κόμμα, την επανεξέταση της θέσης του, για τη μη διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς, καθώς επίσης, επιτακτικά βάζει το ζήτημα, στους υποψηφίους βουλευτές της Ν.Δ. στο νομό μας. » Ναι ή όχι στη διάσπαση του Δήμου  Κεφαλονιάς; ναι ή όχι στην ίδρυση Δήμου Ληξουρίου;» 

Θεωρούμε πως και οι τρεις υποψήφιοι, θα πρέπει να απαντήσουν ξεκάθαρα στους ψηφοφόρους τους, τα  παραπάνω ερωτήματα.

Απλά και ξεκάθαρα. γιατί σήμερα και ύστερα από ό,τι έχει υποστεί ο λαός της Περιφέρειας της Κεφαλονιάς, από τον «Καλλικράτη», τους σεισμούς του 2014, την ανικανότητα της  Δημοτικής Αρχής, τα μνημόνια, κανένας υποψήφιος,΄δεν μπορεί να είναι και με τον Χωροφύλακα και με τον Αστυφύλακα!!

Ο λαός της Κεφαλονιάς, πρέπει να γνωρίζει…»ποιος από μπροστά του έλεγε καλημέρα και ποιος από πίσω του έσκαβε το λάκκο»

 Ο λαός της Κεφαλονιάς, πρέπει να γνωρίζει, για να αποφασίσει, «με ποιον θα πάει και ποιον θ’ αφήσει»

Τα ίδια ερωτήματα ως προς τη διάσπαση και ίδρυση νέων Δήμων στο νησί, εξυπακούεται, πως τίθενται και στους λοιπούς υποψήφιους αιρετούς της Ν.Δ. ( Δήμαρχους κλπ ), καθώς και στους υποψήφιους αιρετούς των κομμάτων εκείνων που είχαν τοποθετηθεί κατά της διάσπασης του Δήμου Κεφαλονιάς.

Τάσος Καβαλλιεράτος.