Σχόλιο αναγνώστριας για τη διεξαγωγή του 8ου Βαλλιάνειου αγώνα δρόμου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 11:05

Σχόλιο αναγνώστριας για τη διεξαγωγή του 8ου Βαλλιάνειου αγώνα δρόμου

Το παρακάτω μήνυμα απεστάλη στο INKEFALONIA.GR από την κα Μαρία Λιμαντζάκη σχετικά με τη διεξαγωγή του 8ου Βαλλιάνειου αγώνα δρόμου.

Το μήνυμα κοινοποιήθηκε, ως οφείλαμε, και στο Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς

 
«Θα ήθελα να αναφερθώ στον 8ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου που διεξήχθη με επιτυχία στο Αργοστόλι. Είναι ένα γεγονός που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι, συμμετέχοντες και μη.
Είναι κρίμα λοιπόν, η ιδιαίτερη αυτή προσπάθεια που καταβάλουν τόσο η οργανωτική επιτροπή όσο και οι αθλητές, να αμαυρώνεται από γεγονότα που προσβάλουν το αθλητικό ιδεώδες και αναδεικνύουν την έλλειψη ήθους και σεβασμού προς τους πραγματικούς αθλητές.
 
Εντοπίστηκε και αναφέρθηκε ότι νεαροί αθλητές που έλαβαν μέρος, χρησιμοποίησαν και ποδήλατο με αποτέλεσμα κάποιος από αυτός να τερματίσει και να βραβευθεί στην κατηγορία του. Το αθλητικό ιδεώδες θεμελιώνεται σε αρχές δημοκρατικότητας, ισοτιμίας και ηθικής και οφείλουμε όλοι, Έλληνες και μη, να σεβόμαστε και να διαφυλάτουμε με σεβασμό και υπευθυνότητα.
 
Ελπίζουμε του χρόνου να ληθφούν, από την αρμόδια επιτροπή διοργάνωσης του αγώνα, τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια γεγόνοτα.»