Γιώργος Κουρής: O Kυριάκος, η Siemens και η αλήθεια για το ALTER

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 14:24

Γιώργος Κουρής: O Kυριάκος, η Siemens και η αλήθεια για το ALTER

ME ικανοποίηση η κοινή γνώμη άκουσε χθες στη Βουλή τον Πρωθυπουργό να δηλώνει ότι θα προχωρήσει στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, για τα θαλασσοδάνεια, που έφαγαν τα κόμματα και τα κανάλια και η οποία θα ολοκληρώσει το έργο της και θα εκδώσει πόρισμα, μέσα σε δύο μήνες.

ΕΜΕΙΣ, από το 2003 ζητάμε επίμονα να γίνει αυστηρός οικονομικός έλεγχος στο ALTER, του οποίου την πλειοψηφία πουλήσαμε από το 2000 στον Θανάση Αθανασούλη της ALTEC, που ανέλαβε και τη διοίκησή του.

EKTOTE ουδεμία ανάμειξη με τη λειτουργία και τη διοίκηση του καναλιού είχε ο Γιώργος Κουρής - γεγονός που γνωρίζουν όλοι οι εκδότες, οι καναλάρχες, οι διαφημιστές και οι δημοσιογράφοι - ο οποίος ζητούσε και ζητάει επίμονα να γίνει έρευνα για να αποκαλυφθεί ποιοι οδήγησαν το κανάλι στη χρεοκοπία και ποιοι έφαγαν τα λεφτά.

ΕΙΝΑΙ γνωστό ότι ο Γιώργος Κουρής στις 11-3-2003 εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μανώλη Καψή στο STAR CHANNEL, κατήγγειλε τον Θανάση Αθανασούλη και τον Γιώργο Βαλσαμίδη, που είχαν την πλειοψηφία και τη διοίκηση του σταθμού και ζήτησε δημοσίως να διενεργηθεί γενικός οικονομικός έλεγχος.

Στη συνέχεια, όταν το κανάλι πέρασε στη διοίκηση του Κώστα Γιαννίκου, ο Γ. Κουρής ζήτησε εγγράφως πάλι γενικό οικονομικό έλεγχο του ALTER από την κεφαλαιαγορά, το χρηματιστήριο, τον τότε πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κ. Ιωάννη Τέντε, τον υπεύθυνο αντεισαγγελέα οικονομικών εγκλημάτων του Αρείου Πάγου κ. Ν. Παντελή, την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, τους οικονομικούς εισαγγελείς, ακόμα και τον ίδιο το σημερινό Πρωθυπουργό, τον οποίον παρακάλεσε να δώσει εντολή να γίνει οικονομικός έλεγχος του καναλιού.

Ο Γιώργος Κουρής έχει πληρώσει ακριβά το ALTER. Δεν είχε καμία ευθύνη ούτε για τα λεφτά που φαγώθηκαν από την είσοδο του καναλιού στο Χρηματιστήριο που τα έτρωγαν ή τα σπαταλούσαν οι Αθανασούληδες της ALTEC, oύτε για τα δάνεια που έπαιρνε ο Γιαννίκος από τις τράπεζες.

Ο Γιώργος Κουρής σαν εκδότης, όταν όλοι οι άλλοι εκδότες χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αυτός χρωστάει μόνο 500.000 ευρώ.

ΜΗ νομίζει δε, ο Κυριάκος ότι θα μας τρομάξει ή ότι θα τον φοβηθούμε. Εμείς, ούτε αυτόν, ούτε τους Γερμανούς φίλους του της Siemens, με την οποίαν είχαν πολλά νταλαβέρια οικογενειακώς μάλιστα, φοβόμαστε.

«Κ» - kontranews.gr