Ιωσήφ Λουκέρης: "Φίλε Κεφαλονίτη και Ιθακήσιε Νεοδημοκράτη, το Ε.ΠΑ.Μ. και εγώ φιλοδοξούμε να σε απεγκλωβίσουμε"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 00:16

Ιωσήφ Λουκέρης: "Φίλε Κεφαλονίτη και Ιθακήσιε Νεοδημοκράτη, το Ε.ΠΑ.Μ. και εγώ φιλοδοξούμε να σε απεγκλωβίσουμε"

Πρόσκληση στους Κεφαλονίτες και Ιθακήσιους Νεοδημοκράτες

Φίλε Κεφαλονίτη και Ιθακήσιε Νεοδημοκράτη,

Το ξέρω ότι είναι σκληρό, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να το καταλάβεις:

Αν οι ψηφοφόροι των υπόλοιπων συστημικών κομμάτων πρόκειται με την ψήφο τους να βλάψουν, άλλος λίγο, άλλος πολύ, την Ελλάδα και τους εαυτούς τους, εσύ πρόκειται να δώσεις την χαριστική βολή στην ιδιαίτερη πατρίδα σου. Πρόκειται να καταφέρεις, με το ίδιο σου το χέρι, πλήγμα μη αναστρέψιμο για τα νησιά μας.

Η άλωση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, τοπικά, από την «Ισχυρή Κεφαλλλλονιά» σου είναι γνωστή. Την γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλον, όσο και αν προσπαθείς «να κλείσεις τα μάτια», όσο και αν προσπαθούν να σε πείσουν ότι εμείς, οι «κακομοίρηδες» που της ασκούμε κριτική, έχουμε «πρόβλημα» με πρόσωπα ή οικογένειες.


Την καταστροφή που επέφερε στα νησιά μας η «Ισχυρή Κεφαλλλλονιά» με την παλαιοκομματική ΜΗ πολιτική της την ζεις καθημερινά, όπως όλοι μας.
Επίσης, δεν μπορεί να μην νοιώθεις ότι η Νέα Δημοκρατία, όπως και τα άλλα «κυβερνητικά» κόμματα, δεν εκφράζει τους πόθους σου, τις ανάγκες σου, για μια ανεξάρτητη, ελεύθερη και δημοκρατική πατρίδα, για ένα κοινωνικό κράτος δικαίου, με εύρυθμη λειτουργία.


Καταλαβαίνω ότι δεν θέλεις να κατευθυνθείς σε Αριστερά ή «Αριστερά» κόμματα, όχι από φανατισμό, αλλά επειδή έχεις την αίσθηση ότι οι παρατάξεις αυτές απαιτούν από τους ψηφοφόρους τους να κοιμούνται με το «Κεφάλαιο» του Μαρξ κάτω από το προσκεφάλι τους ή να μπαίνουν μπροστά στις παρελάσεις ομοφυλοφίλων (αφήνοντας ....τα νώτα τους αφύλαχτα). Και αυτή η σκόπιμη και τεχνητή διαφοροποίηση των Ελλήνων σε καλούς αριστερούς και κακούς δεξιούς είναι που σε εγκλωβίζει σε ένα κόμμα που δεν σε εκφράζει και μάλιστα, τοπικά, τελεί υπό την κατοχή των «ισχυροκεφαλλλλονιτών».


Λοιπόν, φίλε Κεφαλονίτη και Ιθακήσιε Νεοδημοκράτη, ξεκάθαρα, χωρίς περιστροφές και ανώνυμους ψιθύρους, σου λέω ότι το Ε.ΠΑ.Μ. και εγώ φιλοδοξούμε να σε απεγκλωβίσουμε. Να σου δώσουμε την ευκαιρία να δώσεις σάρκα και οστά στα πατριωτικά σου αισθήματα, στην αγάπη σου για τα νησιά μας και τις κοινωνίες τους, στην ανάγκη σου να δεις Κεφαλονιά και Ιθάκη να διεκδικούν, να αναπτύσσονται, στον πόθο σου να χαμογελάσεις ξανά και να χαμογελάσει και ο διπλανός σου.

Μακριά από τον αριστερώνυμο «σνομπισμό» του ΣΥΡΙΖΑ, μακριά από την προσβλητική πολιτική του «διά προσωπικών μου ενεργειών» της Νέας Δημοκρατίας – Ισχυρής Κεφαλλλλονιάς, μπορούμε όλοι μαζί να παλέψουμε για να δούμε τα νησιά μας και όλη την Ελλάδα όπως όλοι θέλουμε. Μπορούμε να σμίξουμε τον κοινωνικό, τον τοπικό και τον εθνικό αγώνα, όπως μόνο τα νησιά του Ριζοσπαστισμού γνωρίζουν.

Φίλε Νεοδημοκράτη,

Μην «κάψεις» το ίδιο σου το σπίτι, μόνο και μόνο από κομματικό φανατισμό. Σε αυτές τις εκλογές, με το Ε.ΠΑ.Μ., έχεις διέξοδο και δεν έχεις καμία δικαιολογία.

Ιωσήφ Λουκέρης του Βασιλείου