Γαβριήλ Μανωλάτος: «Ήταν γυμνός ο Βασιλιάς»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 10:12

Γαβριήλ Μανωλάτος: «Ήταν γυμνός ο Βασιλιάς»

Ενώ οι άλλοι ήταν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, η κυβέρνηση του 61,5% απεδείχθη ότι ήταν παρέα μια παιδικής χαράς. Ενώ οι άλλοι είχαν επεξεργαστεί σχέδια Β΄ και Γ΄ με κάθε λεπτομέρεια, η κυβέρνηση του 61% έπαιζε τσουλήθρες σε παιδική χαρά.

Το παιχνίδι χάθηκε, και το δημοψήφισμα ακυρώθηκε, επειδή η κυβέρνηση ενέδωσε. Και ενέδωσε με την απομάκρυνση του υπουργού οικονομικών για να τους εξευμενίσει, χάθηκε με τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για να δείξει γενναιοδωρία και ενταφιάστηκε με τη ψήφο της Βουλής για να πετύχει «εθνική ομοψυχία». Αυτές οι τρεις ενέργειες ακύρωσαν το περήφανο, το τρανταχτό, το πρωτάκουστο, το σαρωτικό και μεγαλειώδες 61,5% ΟΧΙ του Ελληνικού λαού.

Καημένε Λαέ, Καημένη Πατρίδα πότε θα σε υπερασπιστούν αποτελεσματικά και κερδοφόρα τα παιδιά σου;;;

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Δεν μπορεί η μόνη λύση να είναι η αποδοχή της ταπείνωσης της υποτέλειας της παράδοσης και της υποδούλωσης. Ας αναζητήσουμε και ας βρούμε την άλλη λύση ας ετοιμαστούμε για να την προωθήσουμε.

Δεν έχουμε το δικαίωμα να δεχόμαστε την υποδούλωση των παιδιών μας και των εγγονιών μας και όσων ακόμα δεν έχουν γεννηθεί. Ας κάνουμε κάτι. Τα προβλήματα τα παλεύουν. Δεν τα μοιρολογούν και κυρίως δεν παραδινόμαστε ούτε παραδίνουμε τα αγέννητα παιδιά.

Γαβριήλ Μανωλάτος