Παύλος Παπαδάτος : "Ζήτω η εθνική μας ανωμαλία"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 09:11

Παύλος Παπαδάτος : "Ζήτω η εθνική μας ανωμαλία"

ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!(Άρθρο μου στην RealNews 12.7.2015)

 

Στις 19.4.2015 στο άρθρο μου στη RealNewsμε τίτλο: «Κατάρρευση ante portas!», έγραφα: «Κατά πως πάμε, η κυβέρνηση όχι αυξήσεις δεν θα μπορεί να δώσει, αλλά ούτε καν να πληρώσει μισθούς και συντάξεις … αλλά και οι τράπεζές μας πολύ σύντομα θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά! Κατάρρευση…anteportas».

Τι να πει κανείς… πάντως είναι άδικο η άγνοια, ο λαϊκισμός και η «ψευτοπαλληκαριά» να έχουν καταντήσει τη χώρα μας ζήτουλα της Μάλτας, της Βοσνίας, της Κύπρου, της Λιθουανίας, της Πορτογαλίας και των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών και να βαυκαλιζόμαστε ότι αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπειά μας, ενώ το μόνο που κάνουμε είναι να διασύρουμε τη χώρα και οι Έλληνες να έχουν γίνει το μαύρο πρόβατο διεθνώς. Είναι άδικο ενώ οι Ευρωπαίοι –χρόνια τώρα- μάς συμβουλεύουν να αναδιαρθρώσουμε το ελεεινό μας κράτος, εμείς να νομίζουμε ότι μας ζητούν να σκύψουμε το κεφάλι. Είναι θλιβερό να νομίζει κάποιος ότι ενώ μάχεται για να μην του μειωθεί η σύνταξη 5%, στο τέλος να αντιληφθεί ότι μαχόταν για να τη χάσει εντελώς! Είναι άδικο να αγωνιά η κυβέρνηση μην τυχόν και δεν πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι στην ώρα τους, τη στιγμή που ούτε καν γίνεται κουβέντα για τους εκατοντάδες χιλιάδες ιδιωτικούς υπαλλήλους που δεν πληρώνονται για μήνες και για το 1.5 εκατομμύριο ανέργους. Είναι μέγα έγκλημα όλοι αυτοί οι άτυχοι συμπολίτες μας που ενώ είναι χωρίς δουλειά, μέσω της έμμεσης και άμεσης φορολόγησής τους, να συντηρούν το θλιβερό και δαπανηρό κράτος που μας οδήγησε έως εδώ, και είναι κατάντια να εκβιάζεις αυτούς που θέλεις να σε σώσουν απειλώντας τους ότι θα τους στείλεις τζιχαντιστές!

Είναι άδικο να νομίζεις ότι θα μπει η χώρα σου στον δρόμο της ανάπτυξης, όταν η ιδεοληψία σου σε οδηγεί στην ενίσχυση ενός θλιβερού κράτους μέσω της οικονομικής αφαίμαξης των θνησκουσών επιχειρήσεων. Αλλά να μου πεις… για ποιες επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα μιλάμε, όταν το 90% του γύρου που τρώμε εισάγεται από τη Δανία και τη Γερμανία και τα καλαμάκια από την Τουρκία; Ακόμη και η Τυνησία είναι μπροστά από τη χώρα μας στις συνθήκες επιχειρηματικότητας και είμαστε πολύ πίσω ακόμη και από το Τόγκο στην εκπλήρωση των διεθνών υποχρεώσεών μας! Δυστυχώς, θλιβεροί πολιτικοί, για χρόνια εργάστηκαν ώστε να φέρουν την χώρα μας στο σημερινό θλιβερό της κατάντημα.

Σημείωση

Ακόμη δεν έχω αντιληφθεί την ανωμαλία μας, να λέμε «ΝΑΙ» στο ευρώ και στην Ευρώπη, αλλά «ΟΧΙ» στους κανόνες της. Και ενώ είπαμε ένα βροντερό «ΟΧΙ» την περασμένη Κυριακή στα απαιτούμενα μέτρα για να μείνουμε στην ευρωζώνη, την ερχόμενη Κυριακή θα πούμε «ΝΑΙ» σε ακόμη σκληρότερα μέτρα –που φυσικά είναι απαραίτητα- και αν μας «κρατήσουν» θα πανηγυρίζουμε! Ζήτω η εθνική μας ανωμαλία!