Μικέλης Μαφρέδας: Μεσόγειος, «νεκροταφείο» απελπισμένων μεταναστών – Ποιοι φταίνε;

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 13:51

Μικέλης Μαφρέδας: Μεσόγειος, «νεκροταφείο» απελπισμένων μεταναστών – Ποιοι φταίνε;

Το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί δραματικά η άφιξη μεταναστών στις ακτές χωρών της μεσογείου, μεταξύ αυτών και της χώρας μας.

Είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής αναμόρφωσης των απείθαρχων, που εφάρμοσαν οι σύμμαχοι και εταίροι μας, πολιτικοί ατζέντιδες των μεγάλων ιμπεριαλιστικών συμφερόντων.

Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αυτών των χαρτογιακάδων αγγελιοφόρων του μίσους είναι απίστευτα. Πρωτοστατούν οι αγγλογάλλοι, ακολουθούν και οι πιο μικροί στον συνασπισμό των προθύμων, ενώ και ο Ομπάμα αδύναμος, «όμηρος» των καρτέλ του πετρελαίου και της πολεμικής βιομηχανίας, αδυνατεί να μαζέψει ακόμη και τους ρατσιστές μπάτσους του που εκτελούν για πλάκα αφροαμερικανούς.

Οι «ηγέτες» της Δύσης, έχουν την νοοτροπία των προγόνων τους σκληρών αποίκων που είχαν συνηθίσει να έχουν οικόσιτους σκλάβους, ενώ ακόμη και η μεταναστευτική πολιτική των περισσοτέρων από τις χώρες της Δύσης, είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του μέσου δουλοκτήτη.

Αποτέλεσμα της διάλυσης των χωρών αυτών (Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία κλπ), είναι πόλεμοι φτώχεια, εξαθλίωση, θρησκευτικός φανατισμός και φυσικά μετακίνηση πληθυσμών.

DSC 0552DSC 0553

Ολοι αυτοί οι «ηγέτες» φταίνε γι΄αυτή την κατάσταση και αντί για την υποκριτική αυτή στάση τους να λογοδοτήσουν, έχουν το θράσος να βγάζουν και γλώσσα και να μην θέλουν να δεχθούν στις χώρες τους αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους.

Τελειώνοντας δεν μπορώ να μην αναφέρω τούτο. Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και χθες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Σίσι. Προφανώς τον θεωρούν καλύτερο συνομιλητή από τον πρώην πρόεδρο Μόρσι. Όμως ο στρατηγός Σίσι είναι αρχιπραξικοπηματίας , αιματοκύλησε την Αίγυπτο, ανέτρεψε και φυλάκισε το νόμιμα εκλεγμένο (σύμφωνα με τη Δύση) πρόεδρο Μόρσι και έχει επιβάλει στην Αίγυπτο στυγνή δικτατορία.

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε...

Μικέλης Μαφρέδας

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιών

DSC 0554DSC 0555