Δημήτρης Σιμωτάς: Υπευθυνότητα, ώρα… μηδέν!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 10:51

Δημήτρης Σιμωτάς: Υπευθυνότητα, ώρα… μηδέν!

                                                                                                                       του Δημητρίου Π. Σιμωτά

                                                                                                                              Χρηματιστηριακού

Όποιος παρακολουθεί τις αναρτήσεις μου στο fb και τα άρθρα που δημοσιεύω σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, θα γνωρίζει ότι ασχολούμαι αρκετά με τα πολιτικά και τα οικονομικά της χώρας μας. Δεν είναι πάντα επειδή το επιθυμώ, αλλά επειδή είναι οι εποχές τέτοιες, που θεωρώ ότι, ΔΕΝ έχω την πολυτέλεια να ΜΗΝ ασχολούμαι... να μην με νοιάζει! Σίγουρα και λόγω του επαγγέλματος μου (αυτό του χρηματιστή), πρέπει να ενημερώνομαι συνεχώς!

Σύντομα λοιπόν, θα πάμε να ρίξουμε την ψήφο μας, σε αυτούς που πιστεύουμε ότι είναι οι ικανότεροι για να μας εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιό μας.

Έχουμε άραγε μελετήσει αρκετά τις θέσεις όλων των κομμάτων; Έχουμε άραγε ψάξει με λεπτομέρεια τι προτείνουν, ποιούς έχουν ως υποψηφίους;  Πόσο έχουμε ασχοληθεί άραγε, με αυτούς που θα «πάρουν» το μέλλον μας στα χέρια τους;  Έχω την εντύπωση, ότι δεν έχουμε πάρει στα σοβαρά τον ρόλο μας ως ψηφοφόροι!

Δεν έχουμε καταλάβει ότι από εμάς και ΜΟΝΟΝ, εξαρτάται το μέλλον αυτής της χώρας! Εάν ψηφίσουμε διεφθαρμένους, η διαφθορά θα δεσπόζει σε κάθε γωνιά της χώρας. Εάν ψηφίσουμε κόμματα παλιά κοπής και νοοτροπίας, ΜΗΝ περιμένουμε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις!

Η ανευθυνότητα που επιδεικνύουν οι Κυβερνώντες μας, όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης, ενδεχομένως να πηγάζει από την δική μας ανευθυνότητα, αυτή των απλών πολιτών! Ψηφίζουμε μετά από μελέτη και παραμερισμό των δικών μας  προσωπικών (πάντα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου) φιλοδοξιών! Ελπίζω ότι θα δω κάποτε την ημέρα που υπεύθυνοι πολίτες, θα εκλέγουν υπεύθυνους πολιτικούς! Είθε!!