Μικέλης Μαφρέδας: 18 Μαΐου Δημοτικές Εκλογές - Έφτασε η ώρα για αλλαγή στο Δήμο Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 11:07

Μικέλης Μαφρέδας: 18 Μαΐου Δημοτικές Εκλογές - Έφτασε η ώρα για αλλαγή στο Δήμο Κεφαλονιάς

Στις 18 Μαΐου, ο λαός της Κεφαλονιάς θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα δώσει την εντολή διοίκησης του νησιού μας στην Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά. Είναι μία παράταξη πολυσυλλεκτική, πραγματικά ανεξάρτητη, με επικεφαλής τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, τέως δήμαρχο Λειβαθούς. Έχει άξια στελέχη, που προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές καταβολές, που τους ενώνει όμως η επιθυμία να νοικοκυρέψουν το δήμο.

Η σημερινή δημοτική αρχή δεν τα κατάφερε. Κακός προγραμματισμός, κακή οργάνωση, αναποτελεσματικότητα. Πιστεύω ότι η σημερινή δημοτική αρχή ο,τι είχε να δώσει το έδωσε. Η περαιτέρω παραμονή της στη διοίκηση του δήμου μόνο κακό κάνει για τον τόπο. Η παράταξη του κ. Μιχαλάτου , στην οποία και εγώ θα είμαι υποψήφιος, έχει αντιπάλους κάποιους «φίλους» από τα παλιά. Κάποιοι από αυτούς είναι ιδιαίτερα χαλαροί και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι έχει γίνει στη χώρα τα τελευταία χρόνια.


«Φίλους» που έχουν συμμετοχή στην υπερχρέωση και στην αποβιομηχάνιση της χώρας, στην ψήφιση των μνημονίων, που δεν έβγαλαν μία τυπική έστω ανακοίνωση συμπαράστασης στο δράμα που περνούν οι συμπατριώτες μας τα τελευταία χρόνια, ενώ ακόμα και σήμερα στηρίζουν την συγκυβέρνηση που για το «καλό μας», έκοψε τη σύνταξη των απόμαχων της ζωής, που απέλυσε την καθαρίστρια του υπουργείου, που έκλεισε τη δημόσια τηλεόραση με τρόπο που δεν τόλμησε ούτε η χούντα, που ξεπουλά τη δημόσια περιουσία για ψίχουλα, που γέμισε τη χώρα ανέργους, ανασφάλιστους και απελπισμένους.

Οι πολίτες της Κεφαλονιάς έχουν μνήμη και δεν ξεχνούν και στις 18 Μαϊου θα δώσουν την κατάλληλη απάντηση, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς με επικεφαλής τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, ώστε να γίνει ένα νέο ξεκίνημα ανασυγκρότησης του τόπου μας.

Μικέλης Μαφρέδας

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιών

Υποψήφιος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά