Ευάγγελος Ευαγγελάτος : Επιχειρούν να ξεγελάσουν τον κόσμο οι κομματικοί εκλογομάγειρες

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 13:20

Ευάγγελος Ευαγγελάτος : Επιχειρούν να ξεγελάσουν τον κόσμο οι κομματικοί εκλογομάγειρες

Έχω την αίσθηση ότι οι Δημοτικοί συνδυασμοί που μαγειρεύοντας αυτές τις ημέρες, ενώ σιγοβράζουν μέσα στα καζάνια των κομμάτων και στα κατσαρολάκια των ομάδων τους, το κρύβουν εσκεμμένα.

Και αυτό για να βγει μετά ο επικεφαλής τους «εξαχνισμένος» και να δηλώσει «ανεξάρτητος», για να ξεγελάσει έτσι τον κόσμο, να τσιμπήσει και να το φαει.

Ο κόσμος όμως, ευτυχώς, έχει πολιτική μνήμη και γνωρίζει καλά ότι εκτός των δυο αριστερών συνδυασμών που το δηλώνουν έντιμα και ευθαρσώς από πού προέρχονται , από τους υπόλοιπους, μόνο ένας είναι πραγματικά ανεξάρτητος : «Η Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά».

Οι υπόλοιποι είναι δημοτικές προβολές των μνημονιακών κομμάτων από όπου και παραέρχονται.

Ακολουθώντας και αναπολώντας τη λογική των πάλαι ποτέ ισχυρών κομματικών μηχανισμών των.

Και παράλληλα, υπακούοντας και στα κελεύσματα και τις ανάγκες της συγκυβέρνησης . Εναρμονισμένοι στη μνμημονιακή ανωμαλία συνευρίσκονται σε περίεργα σχήματα προσδοκώντας να αθροίσουν τα κουκιά τους.

Ο Λαός όμως όλους αυτούς τους έχει αφήσει πίσω. Είναι πολλοί αυτοί που τους έχουν καταλάβει και ακόμη περισσότεροι αυτοί που θα στηρίξουν την Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά με το Θεόφιλο Μιχαλάτο και θα την αναδείξουν πρώτη δύναμη, για μια Κεφαλονια που μπορεί και αξίζει.

Ευάγγελος Ευαγγγελάτος – Παιδίατρος
Υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Αργοστόλιου.

http://eevangelatos.blogspot.gr/