Ο Παύλος Παπαδάτος απαντά στον δήμαρχο: «Θρασύτητα σε σημείο εγκεφαλικής παράκρουσης»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 19:20

Ο Παύλος Παπαδάτος απαντά στον δήμαρχο: «Θρασύτητα σε σημείο εγκεφαλικής παράκρουσης»

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του Παύλου Παπαδάτου και του δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση. Αυτή τη φορά ο πολιτευτής της ΝΔ απαντά στην προηγούμενη ανακοίνωση του δημάρχου.


Κύριε Παρίση


Θρασύτητα σε σημείο εγκεφαλικής παράκρουσης.

Όταν σας είχα γνωρίσει με είχατε «πείσει» ότι γνωρίζατε μόνο γερμανικά...! Τα γερμανικά σας μάλιστα ήταν τόσο άψογα, που διακρίνατε αν μία πινακίδα με σημαία πάνω της ανήκει σε γερμανικό όχημα ή όχι..! Αυτό που με εξέπληξε όμως είναι η πρόοδός σας και στα ελληνικά. Και μάλιστα τι ελληνικά... Αρχαία! Δηλαδή όχι τίποτε σαν και αυτά τα γραφικά ελληνικά που γνωρίζουν κάτι φαιδροί τύποι που τους φτύνει όλη η Κεφαλονιά και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει..!
Το θέμα μας όμως είναι άλλο: Να απαντήσετε –όχι σε μένα- αλλά στους κεφαλλονίτες, γιατί δεν στηρίξατε την δρομολόγηση του Επτάνησος. Τελεία και παύλα.

ΥΓ
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό που ενέπνευσε τον κύριο ή την κυρία που σας έγραψαν τις φαιδρότητές σας ήταν το γραφικό πρόσωπο που έβλεπαν... Μήπως ήσασταν κάπου εκεί κοντά του και τους εμπνέατε; (Ω, τι σύμπτωση! Χθες ένα άλλο θρασίμι μέσα στο ΣΑΣ αποκάλεσε τους Στριτζέους, λαμόγια που πάνε να κάνουν αρπακτή. Δυστυχώς όμως η θρασύτητά οδηγεί και σε εγκεφαλική παράκρουσή!