ΣΥΡΙΖΑ Κράνης : Το ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αντί πινακίου φακής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 11:17

ΣΥΡΙΖΑ Κράνης :  Το ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αντί πινακίου φακής

Προχωρεί η τρικομματική κυβέρνηση στην εφαρμογή του καταστροφικού μνημονίου ακολουθώντας πιστά τις εντολές που έχει από την τρόικα ,την Μέρκελ , τους δανειστές και το κεφάλαιο.Τώρα έχει σειρά το κερδοφόρο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όπου με μεθόδους αδιαφάνειας ξεπουλιέται αντί πινακίου φακής στους φίλους της κυβέρνησης ενώ μεθοδεύεται χορός απολύσεων για τους εργαζόμενους.

Το μέγα θέμα είναι ότι το Ενεργητικό του Ταμιευτηρίου διαχωρίζεται και πωλείται σε πολύ χαμηλές τιμές πολύ κάτω από την αξία του ενώ το Παθητικό φορτώνεται για άλλη μια φορά στον Ελληνικό λαό που είναι υποχρεωμένος να πληρώνει για όλα.Αυτό είναι η ,, ανάπτυξη,, του κ. Σαμαρά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο Πανελλαδικά όσο και τοπικά μαζί με την Πρωτοβουλία Πολιτών , υποστήριξε από την πρώτη στιγμή τον Δημόσιο χαρακτήρα του κερδοφόρου Ταμιευτηρίου και τον αγώνα των εργαζομένων του.
Το περασμένο μήνα συμπαρασταθήκαμε ενεργά στους απεργούς εργαζόμενους και συλλέξαμε εκατοντάδες υπογραφές συμπαράστασης από πλήθος κόσμου που συμπαραστάθηκε ολόψυχα.

Συνεχώς όλο και περισσότεροι και στην τοπική κοινωνία αποστρέφουν το βλέμμα τους από την καταστροφική πολιτική του μνημονίου και τα ερείπια του νεο-Φιλελευθερισμού και αγκαλιάζουν την προσπάθειά μας για άλλη πορεία με επίκεντρο την κοινωνία με πρώτους απ΄όλους τους εργαζόμενους του Ταμιευτηρίου.
Αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε μέχρι την δημοκρατική ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και την δημιουργία άλλης προοδευτικής με επίκεντρο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στέλιος Ματαράγκας-συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Κράνης Κεφαλονιάς.