Στέλος Ματαράγκας : Kλειστή η πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ για τους παράγοντες του συστήματος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 12:50

Επειδή τελευταία κυκλοφορούν πολλές φήμες , φυτευτές ή των διαφόρων καφέ-σαλέ , περί ενεργής και μάλιστα πρωταγωνιστικής συμμετοχής διάφορων παραγόντων της τοπικής αλλά και περιφερειακής πολιτικής σκηνής του διεφθαρμένου συστήματος, σαν την κυρία Γκερέκου-Βοσκοπούλου, στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης,τους πληροφορούμε ότι οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ερμητικά κλειστές.


Την ώρα που ο λαός μας δίνει σκληρό αγώνα καθημερινής επιβίωσης, την ώρα που σχεδόν καθημερινά δίνει αγώνες για την δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης του μνημονίου, την ώρα που ο τόπος και η χώρα στενάζει κάτω από την φοροεισπρακτική μηχανή της τρόικας υπέρ των τοκογλύφων, οι αδιόρθωτοι μικροπολιτικάντηδες του συστήματος έχουν το μυαλό τους στην καρέκλα και στη θεσούλα τους , στον σίγουρο μισθό και την κοινωνική τους ,,καταξίωση,,.Δεν έχουν καταλάβει τίποτε.

Αυτήν την ώρα κοιτάζουμε ποιος στέκεται δίπλα μας στους αγώνες για την επιβίωση. Αυτήν την ώρα μετράμε τους πραγματικούς φίλους μας που δοκιμάζονται μαζί μας. Στις πλατείες, στους δρόμους, στις πορείες και στις διαδηλώσεις. Μα και στην κοινωνική αλληλεγγύη που όσο πάει γίνεται πιο απαραίτητη.
Να ενημερώσουμε λοιπόν τους διάφορους, ότι αρκετά μας έσωσαν. Δεν θέλουμε άλλο. Να μείνουν στα σπίτια τους.
Όλα ,μα όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν μπροστά και να αλλάξουν ριζικά σελίδα τόσο Πανελλαδικά όσο και στην τοπική μας κοινωνία. Ας τους ρωτήσουν.

Στέλιος Ματαράγκας -συντονιστής Σύριζα Κράνης Κεφαλονιάς
Μέλος της Νομ. Επιτροπης