Ετοιμάζει νέα γραφεία η Χρυσή Αυγή στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 14:07

Ετοιμάζει νέα γραφεία η Χρυσή Αυγή στο Αργοστόλι

Τη νέα της στέγη ετοιμάζει στο Αργοστόλι η Χρυσή Αυγή. Μετά τα γραφεία στη κεντρική πλατεία Βαλλιάνου, η Χρυσή Αυγή ετοιμάζεται να εγκατασταθεί στα νέα της γραφεία αυτή τη φορά σε άλλη πλατεία της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Καμπάνας. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Περνώντας από εκεί βρήκαμε τον επικεφαλή του Πυρήνα στην Κεφαλονιά  Χριστόφορο Χουρμούζη να ... μαστορεύει

Μάλιστα, σύντομα ο Χριστόφορος Χουρμούζης μαζί με τη σύζυγό του Ρούλα Χαλιώτη θα βάλουν μπροστά και μια νέα επιχειρηματική κίνηση,  η οποία στήνεται και αυτή στο Αργοστόλι, με οπαδικά και εθνικιστικά μπλουζάκια, αλλά και οικόσημα.

Ο Χριστόφορος Χουρμούζης μας έκανε και την παρακάτω δήλωση:

«Για ό,τι συμβαίνει στη χώρας μας την αποκλειστική ευθύνη την έχει η Χρυσή Αυγή. Για τις βόμβες στη Marfin, για τις βόμβες στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου,  για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή, γι αυτό και ο ευτραφής πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος αποφάσισε να θέσει εκτός βουλής το κίνημα της Χρυσής Αυγής. Εμείς δεν είμαστε από τα κινήματα και τα κόμματα που υποσχόμαστε και τάζουμε όταν κάνουμε συγκυβέρνηση, το μόνο που μπορούμε να δεσμευτούμε από τώρα είναι ότι όλοι αυτοί οι κύριοι από τη μεταπολίτευση και μετά, έχουν κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα θα πάνε όλοι φυλακή και θα δεσμευτεί η προσωπική τους περιουσία. Και όχι μόνο απλά θα πάνε φυλακή, θα προσφέρουν και κοινωνικό έργο, θα βγούνε στους δρόμους, θα σκουπίζουνε, θα καθαρίζουνε για να μπορεί ο κόσμος να περνάει και να τους φτύνει».