Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 13:43

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η 3η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς είναι υπερήφανος για την επιτυχή ολοκλήρωση του 3ου  επιστημονικού συνεδρίου στο νησί μας και την καθιέρωσή του πλέον ως "θεσμός" αφού η τοπική κοινότητα και φυσικά οι Ιατροί του νησιού μας, το έχουν αγκαλιάσει.  
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και όλους όσους συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθεί και φέτος αυτό το συνέδριο. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε για την ευγενική στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια της την κυρία Βασιλάτου Κοσμίδη Ελένη, η οποία από την 1η φορά που διοργανώσαμε το συνέδριο το 2015 είναι εμπνευστής και συνοδοιπόρος σε αυτό μας το εγχείρημα. 
Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευελπιστούμε να συναντηθούμε ξανά το 2021 με σκοπό να ανταλλάξουμε γνώσεις στο όμορφο νησί μας. 

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του ΙΣΚ 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ