Η Χρυσή Αυγή απαντά σε δημοσίευμα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 11:43

Η Χρυσή Αυγή απαντά σε δημοσίευμα

Την Τετάρτη 24/10/2012, αναρτήθηκε στο kefalonia press είδηση, σύμφωνα με την οποία δύο κύριοι, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, «ερωτοτροπούν μαζί της για το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου Κεφαλονιάς».

Μέχρι τη στιγμή σύνταξης της παρούσας δεν υπήρξε καμία διάψευση από τους αναφερόμενους στη συγκεκριμένη ανάρτηση κυρίους, οπότε θεωρώντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα είτε αυθαίρετη κίνηση ετερόφωτης αυτοπροβολής τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν στο κόμμα μας είτε προϊόν της νοσηρής φαντασίας της ιδιοκτήτριας του συγκεκριμένου blog, διαψεύδουμε κατηγορηματικά την εν λόγω «είδηση».

Η Χρυσή Αυγή δεν ασχολείται στη παρούσα φάση με τις δημοτικές εκλογές, αλλά με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία, τα οποία κάποιοι φαίνεται να τα έχουν λυμένα, γι' αυτό και δύο χρόνια πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές ασχολούνται με «καρέκλες» κι εξουσία.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι όταν θα φτάσει η ώρα των επόμενων εκλογών (δεν γνωρίζουμε αν θα είναι δημοτικές ή εθνικές) οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα είναι άνθρωποι νέοι, άφθαρτοι και δεν θα έχουν τεθεί ξανά στο παρελθόν υποψήφιοι με κάποιο άλλο κόμμα.

Όσον αφορά ειδικότερα τους διάφορους δόλιους ερωτοτροπούντες που ξαφνικά μας «ερωτεύτηκαν», ας απολαύσουν μία ωραία «χυλόπιτα».

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ