Αιχμηρή ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για ΕΛΜΕΚΙ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 10:07

Αιχμηρή ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για ΕΛΜΕΚΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Είναι πολύ λογικό αυτό που συμβαίνει με τις συντρόφισες της ΕΛΜΕΚΙ, τη στιγμή που βλέπουν να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το σύνολο του "δημοκρατικού" καθεστώτος, του οποίου αποτελούν αναπόσπαστο μέλος και βασικό εργαλείο.

Και δεν είναι μόνο ότι για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά βρέθηκε κάποιος να τις βάλει στη θέση τους με μία και μόνο απλή ανακοίνωση, στην οποία εννοείται ότι δεν είχαν το παραμικρό να αντιπαραθέσουν πέρα από τις χιλιοειπωμένες και βαρετές πλέον ταμπέλες των "κακών φασιστών" και "ναζιστών". Είναι ότι, παρά το 70% που έλαβαν οι συντρόφισες στις πρόσφατες "εκλογές" τους (ποσοστό που επιβεβαιώνει απόλυτα τους ισχυρισμούς μας για μαζικές και στοχευμένες προσλήψεις αριστερών εκπαιδευτικών καθ' όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης), βλέπουν πλέον ξεκάθαρα ότι έρχεται το τέλος της εν Ελλάδι κουμουνιστοκρατίας κι αυτό τις έχει κάνει να τρέμουν και μόνο στο άκουσμα του ονόματος της Χρυσής Αυγής.
Και το τέλος θα το δώσουν τα ίδια τους τα θύματα, τα Ελληνόπουλα, μαθητές και μαθήτριες, οι νέες γενιές που δεν είναι πλέον τα εύκολα θύματα της προπαγάνδας του καθεστώτος, όντας μεγαλωμένα στην κοινωνία της πληροφορίας. Αντιγράφουμε από ενημερωτικό μέσο της Κρήτης:

"Θέατρο του παραλόγου επικρατεί τον τελευταίο καιρό στα σχολεία της πόλης του Ρεθύμνου, μιας και οι αριστεροί καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το φυσάνε και δεν κρυώνει. Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα πως στα υπό κατάληψη γυμνάσια και λύκεια της πόλης ψηφίστηκαν αιτήματα όπως:
1) Ζητούμε δημοσία και δωρεάν Ελληνική παιδεία.
2) Ζητούμε κοινή καταδίκη από τους καθηγητές και τους γονείς όλων των σχολείων ,για τα περιστατικά βίας που έλαβαν χώρα σε ένα σχολείο, αλλά και τυχόν επανάληψη τέτοιων φαινομένων..Τονίζουμε ότι δεν εξισώνουμε όλες τις μορφές βίας, αλλά εντός του σχολικού χώρου καταδικάζουμε κάθε μορφή της. (Τα παιδιά αναφέρονται στο πρόσφατο περιστατικό από κρανοφόρους ροπαλοφόρους φοιτητές αναρχικούς που πολιορκούσαν το Πολυκλαδικό σχολείο.)
3) Διακοπή διανομής πολιτικών φυλλαδίων από εξωσχολικούς στα σχολεία, ασχέτως τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκουν.
4) Ζητάμε να καταργηθεί ο ευνοϊκός νόμος που δίδει την ευκαιρία στην μειονότητα των μουσουλμάνων Ελλήνων στην Θράκη να εισέρχονται στα πανεπιστήμια με χαμηλότερες βάσεις απ ότι οι υπόλοιποι Έλληνες μαθητές, το θεωρούμε κοινωνικό ρατσισμό αφ' ενός και αφ' εταίρου δεν θεωρούμε ορθό το κριτήριο της θρησκείας για την εισαγωγή του οποιουδήποτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση."

Όταν τα παραπάνω αποτελούν επιλογές της νεολαίας, η οποία υφίσταται καθημερινά κουμουνιστική κατήχηση εντός των σχολικών αιθουσών, τότε είμαστε βέβαιοι ότι ο Ελληνισμός δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ, όσο και να το επιθυμούν τα μεγάλα μαρξιστοσιωνιστικά κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και οι εγχώριες μαριονέτες τους.
Πληροφορούμε δε τις συντρόφισες ότι εδώ και καιρό νέα "Κρυφά Σχολειά" έχουν ανοίξει σε όλα τα σημεία της Ελλάδος, στα οποία σπεύδουν μαζικά οι ανθοί των Ελλήνων και από τα οποία μαθηματικά θα προκύψει μία νέα Εθνική Επανάσταση, που θα οδηγήσει στην απελευθέρωση της χώρας από τα κουμουνιστικά δεσμά, όπως ακριβώς πριν από δύο αιώνες οδήγησε στην απελευθέρωση από τον Οθωμανικό ζυγό.

Συντρόφισες της ΕΛΜΕΚΙ, επειδή διαπιστώσαμε ότι από την έναρξη κιόλας της νέας σχολικής περιόδου, με αποκορύφωμα την τελευταία σας ανακοίνωση, αντί να ασχοληθείτε με τα καθήκοντα για τα οποία προσληφθήκατε, ασχολείστε μαζί μας και προετοιμάζετε την "...επίθεση με όλες σας τις δυνάμεις" για να μας ...τσακίσετε, θα σας συμβουλεύαμε πριν ξεκινήσετε να φορέσετε χοντρά καλτσόν, να μη σκίζονται. Επίσης θα παρακαλούσαμε να ηγηθούν της επιθέσεως ο ευτραφής πρόεδρός σας μαζί με τους υπόλοιπους καλοταϊσμένους διορισμένους κηφήνες σας, τους οποίους πρώτους θα ήθελαν να περιποιηθούν οι αδιόριστοι συναγωνιστές μας. Μολών λαβέ, Χρυσή Αυγή.

Υ.Γ. Προς γονείς. Στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας, που συντάραξε συνθέμελα απ' ότι φαίνεται το εκπαιδευτικό προσωπικό της Κεφαλονιάς, σας παροτρύναμε να προστατέψετε τα παιδιά σας από το δηλητήριο που τα ποτίζουν καθημερινά στα σχολεία. Μην ανησυχείτε και τόσο πολύ, γιατί τα ίδια τα παιδιά έχουν βαλθεί να μας αποδείξουν ότι μπορούν να αυτοπροστατευθούν. Απόδειξη Αίματος. Συγχαρητήρια στις Ελληνίδες μάνες που γεννούν ακόμα Έλληνες και Ελληνίδες!