ΣΥΡΙΖΑ: «Ολες και όλοι στους δρόμους. Να τους ανατρέψουμε!»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012 09:20

ΣΥΡΙΖΑ: «Ολες και όλοι στους δρόμους. Να τους ανατρέψουμε!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τα νέα προωθούμενα μέτρα λιτότητας και ο προϋπολογισμός του 2013 οδηγούν τους εργαζόμενους και την ελληνική κοινωνία σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική και ανθρωπιστική καταστροφή, που όμοιά της άλλες χώρες μόνο εν καιρώ πολέμου έχουν βιώσει.

Η απεργιακή κινητοποίηση, που αποφάσισαν τα συνδικάτα, πρέπει να αποτελέσει ένα ακόμα βήμα για την αναγκαία κλιμάκωση των αγώνων διαρκείας των εργαζομένων ενάντια στα αντικοινωνικά και βάρβαρα νέα μνημονιακά μέτρα, που επιβάλλουν η κυβερνητική τρικομματική κοινοπραξία και η τρόικα και να στείλει ηχηρό μήνυμα ανυπακοής και ανατροπής στους ηγέτες της ΕΕ, οι οποίοι θα συνεδριάσουν την ίδια μέρα στις Βρυξέλλες, μεταξύ άλλων και για το ζήτημα της Ελλάδας.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για να μην ψηφιστούν τα μέτρα-«λαιμητόμος» για την κοινωνία. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την ανατροπή των ασκούμενων, νεοφιλελεύθερων πολιτικών και των πολιτικών εκφραστών τους, για την ακύρωση των μνημονίων, για την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης, για μια κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα. Καλούμε τους πολίτες στη συγκέντρωση των φορέων και κινήσεων, στην πλατεία Καμπάνας, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 10:00 π.μ.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ