Η Λαϊκή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012 11:51

Η Λαϊκή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αργοστόλι

Ο άστατος καιρός άλλαξε μεν τα σχέδια και από την πλατεία η εκδήλωση μεταφέρθηκε σε αίθουσα ξενοδοχείου της παραλίας, δεν επηρέασε ωστόσο τη διάθεση για συζήτηση και την εξεύρεση λύσεων. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η Λαϊκή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ που κινήθηκε στο τρίπτυχο «Αγώνας-Αλληλεγγύη-Ανατροπή», ήταν η πρώτη από τη στιγμή που η κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, εκπροσωπεί την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, ως βουλευτής ήταν η πρώτη όπως ήταν φυσικό κέντρισε το ενδιαφέρον, καθώς αρκετός κόσμος έσπευσε να την παρακολουθήσει.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν κατάμεστη και άπαντες άκουσαν τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Θόδωρο Γαλιατσάτο, την βουλευτή κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και τον βουλευτή μέλος Π.Σ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιάννη Τόλιο. Η κα Θεοπεφτάτου έκανε εκτενή αναφορά στις Δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις δικές της κοινοβουλευτικές δραστηριότητες, ο κ. Γαλιατσάτος αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ενός «δικτύου αλληλεγγύης» που θα βοηθάει τους πολίτες, αλλά και μίας «ομάδας εργασίας» επεξεργάζεται και θα προτείνει θέματα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ ο κ. Τόλιος αναφέρθηκε εκτενώς στην οικονομική κατάσταση της χώρας και ανέφερε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις λύσεις που προτείνονται.

Εν συνεχεία τον λόγο πήραν οι πολίτες με παρεμβάσεις από τον κ. Σπύρο Σακαλή (έθιξε το σοβαρό θέμα της υγείας) τον Στέλιο Ματαράγκα, τον κ. Γονατά, τον Νίκο Παυλάτο, τον Γιάννη Αντωνάτο, τον Μάκη Δημητράτο, να μιλούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BSBKO79UIeg

https://www.youtube.com/watch?v=XZzu3_3anf0