Ο ΥΠΕΡΙΩΝ συγχαίρει την Κινηματογραφική Λέσχη Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 09:35

Ο ΥΠΕΡΙΩΝ συγχαίρει την Κινηματογραφική Λέσχη Αργοστολίου

 «Το Δ.Σ. συγχαίρει την Κινηματογραφική Λέσχη Αργοστολίου»

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί ολόψυχα την Πρόεδρο, κα. Κλεφτοσπύρου Γιούλη, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κινηματογραφικής Λέσχης Αργοστολίου για την υπέροχη πρωτοβουλία τους να ενισχύσουν την Ένωση μέσω των εσόδων από την προβολή  της κινηματογραφικής ταινίας «Δολοφονικά Αμαξίδια» με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, στο Θέατρο «ΚΕΦΑΛΟΣ» στο Αργοστόλι. Τα έσοδα από την προβολή αυτή θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες και τις δράσεις της Ένωσης και του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» της Ένωσης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης με την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία και πράξη τους προβάλλουν και ενισχύουν τα συναισθήματα της προσφοράς, της αλληλεγγύης και του σεβασμού προς τα Άτομα με Αναπηρία του Νομού μας, άτομα με πολλαπλές δυσκολίες, στην τοπική μας κοινωνία. Ενισχύοντας οικονομικά την Ένωσή μας στηρίζουν παράλληλα και την προσπάθεια της Ένωσης  για τις δράσεις του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», ενός Κέντρου, που έχει πολλές ανάγκες για την ημερήσια εκπαίδευση, τη φροντίδα και τη διατροφή των ωφελούμενων του.

Τους συγχαίρουμε για άλλη μια φορά και τους ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να είναι γεμάτο ευτυχία, χαρά και δημιουργία!!!

Καλή συνέχεια στο όμορφο έργο τους!

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος

Σοφία Μαροπούλου - Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

Γερασιμούλα Σταθάτου