Χρήστος Καμπανός: «Οι... ουρές και οι μπροστινοί»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 11:07

Χρήστος Καμπανός: «Οι... ουρές και οι μπροστινοί»

Μετά από αυτόν την εκλογικό πόλεμο που δόθηκε (γιατί δυστυχώς πήραν πολεμικές διαστάσεις αυτές οι εκλογές ) αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα πρώτα τον Σταύρο Σπάθη για το πάθος και την ηθική που έδειξε , τους φίλους που συνυπάρξαμε σ αυτό το ψηφοδέλτιο και που δώσαμε την κάθε μάχη ενωμένοι , με κυρίαρχο στόχο την επικράτηση του ψηφοδελτίου της Νέας Πνοής (και να τους πω ότι δεν θα χαθούμε ).

Να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Παντελειό για την γενναία απόφαση που πήρε και συνεργαστήκαμε ,που όπως αποδείχτηκε ήταν μια καταλυτική απόφαση .

Να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες που με ψήφισαν ,τους επαγγελματίες που μας ψήφησαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν .

Να ευχαριστήσω την εκλογική επιτροπή, τον Πρόεδρο Σάββα Σαβαόγλου , την Στάμο Αναλυτή και την Σοφία Πανταζή τις κοπέλες που ταλαιπωρήσαμε τόσες μέρες καθώς και τους τρεις υπάλληλους του Επιμελητήριου

Μπέλλα Κοντογιαννάτου , Νεκτάριο Βαβάση και Ευαγγελία Γιαννοπούλου. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και δουλειά που προσφέρατε αγόγγυστα επί τέσσερεις μέρες .

Να ζητήσω συγγνώμη σε όσους επαγγελματίες ταλαιπωρήσαμε περιμένοντας στην ουρά για να ψηφήσουν, μερικές φόρες, πάνω από μιάμιση ώρα .

Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον κ Παναγή Τζανάτο !

Τέλος θέλω να σας υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε το επιμελητήριο της Κεφαλονιάς και Ιθάκης να επανακκινηθεί και να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χερια του κάθε επαγγελματία …και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν όλα τα μέλη στο Δ.Σ του επιμελητήριου γίνουμε ένα και οι …<<Ουρές >> και οι ….<< Μπροστινοί >> ………!!!

Εύχομαι καλή δουλειά σε όλους μας .

Καμπανός Χρήστος