Συλλυπητήρια για την απώλεια του Στέφανου Βλάχου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 13:27

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Στέφανου Βλάχου

Απεβίωσε αιφνιδίως ο 66χρονος επιχειρηματίας Στέφανος Βλάχος

 

Ο  Σύλλογος  Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς  & Ιθάκης   σε έκτακτη συνεδρίαση του,  εκφράζει  την απερίγραπτη θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, για την ξαφνική απώλεια του Στέφανου Βλάχου, αγαπητού συμπολίτη και τέως Προέδρου του Εργατικού Κέντρου. Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια τους, για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

         Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        Ιωάννης  Μικελάτος                          Σταματούλα   Τσιμάρα


Εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη μας για την απώλεια του μέλους του Δ.Σ της Κεφαλληνιακής Εταιρείας Ελληνοσερβικής Φιλίας, Στέφανου Βλάχου.
Ο Στέφανος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνοσερβικής Φίλιας και μέλος του Δ.Σ για πάρα πολλά χρόνια. Τον καιρό του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία άνοιξε την αγκαλιά του και το σπίτι του και η οικογένειά του φιλοξένησε ένα από τα ορφανά του πολέμου. Ήταν πάντα παρών σε κάθε τι σχετικό με την προσφορά στον Συνάνθρωπο.
Οικογενειάρχης, αγωνιστής, συνδικαλιστής, έντιμος και δίκαιος με ενεργό συμμετοχή σε κάθε είδους δράση: πολιτική και κοινωνική. Πάντα παρών στα Κεφαλληνιακά δρώμενα ήταν μια ακτίνα φωτός, ζεστασιάς και ανθρωπιάς.
Αντίο φίλε Στέφανε.  Δεν σε ξεχνάμε.

Για την Κεφαλληνιακή Εταιρεία Ελληνοσερβικής Φιλίας ο Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόξενος Βίκτωρ Ρουχωτάς

 

Σωματείο Οικοδόμων Αργοστολίου

Εκφράζουμε την θλίψη μας για τον απροσδόκητο χαμό του αγαπημένου μας συναδέλφου Στέφανου Βλάχου. Ο Στέφανος υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου μετά την πτώση της χούντας και όχι τυχαία. Παρέμεινε ενεργός συνδικαλιστής μέχρι και την συνταξιοδότηση του. Στην πολύχρονη πορεία του στο σωματείο υπήρξε ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη του. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και επάξια πρόεδρος του για αρκετές θητείες. Η δράση του ως συνδικαλιστή δεν σταματά εκεί καθώς ήταν επίσης για μεγάλα χρονικά διαστήματα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Άνθρωπος ανιδιοτελής και ουσιαστικά άμεμπτος παράδειγμα που αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Εκ μέρους του Σωματείου Οικοδόμων απευθύνουμε στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Εκ της διοικήσεως.

***

Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Το Δ.Σ. του ΕΚΚΙ  εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του συνταξιούχου συνάδελφου οικοδόμου Στέφανου Βλάχου ο οποίος είχε διατελέσει και μέλος στη διοίκηση του ΕΚΚΙ .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΓΑΒΡΙΛΗΣ             Γ.ΒΑΛΕΝΤΗΣ