Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου ευχαριστεί...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 10:19

Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου ευχαριστεί...

Η  Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου ευχαριστεί όλους τους συλλόγους των συμπατριωτών μας της Αττικής

Οι οποίοι ζήτησαν και συνέβαλαν στην διοργάνωση της συναυλίας μας στην Αθήνα, την Κυριακή 22/10 , δύο μέρες μετά την εορτή του Αγίου μας Αγ. Γερασίμου, η οποία απευθύνεται κυρίως σε αυτούς και τους άλλους Επτανήσιους.

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακισίων Πειραιά , η Αδελφότητα της Αθήνας, ο Σύλλογος Κηφισιάς και Β. Προαστίων, ο Σύλλογος Ρισιάνων ΑΣΤΕΡΙΣ, ο Σύλλογος Φαρσινών, ο Σύλλογος Αργυρούπολης, κά. σύλλογοι, καθώς και την Ένωση Επτανησίων  ζήτησαν και συμβάλουν ενεργά στην πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας.

Η εκδήλωση θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΟΣ, στην Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση ( Πλ. Κλαθμώνος ), στις 8 μμ.

Παρακαλούμε λοιπόν τους συλλόγους των συμπατριωτών μας της Αττικής , στα πλαίσια της συνεργασίας μας, να εντείνουν τις προσπάθειες και την διαφήμιση της  εκδήλωσης , στα μέλη και τους φίλους τους, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία της.

Πληροφορούμε τους συμπατριώτες μας του Πειραιά ότι οι υπεύθυνοι της Αδελφότητας θα διαθέτουν τις προσκλήσεις εισόδου στην εκδήλωση μας, στον εσπερινό και την Θ. Λειτουργία του Αγίου μας στον Πειραιά.

Με τις καλύτερες ευχές για την Εορτή του Αγίου μας και ένα μεγάλω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,  σε όλους σας περιμένουμε την Κυριακή 22/10, στην αίθουσα του ΠΑΡΝΑΣΟΥ. Καλή Αντάμωση !

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και συνεργασία.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6944623280 ( Ρ. ΛΟΥΖΗΣ )