Το Χαμόγελο του Παιδιού ευχαριστεί τον Δήμο Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 18:04

Το Χαμόγελο του Παιδιού ευχαριστεί τον Δήμο Κεφαλονιάς

Για την φιλοξενία 11 παιδιών – τα οποία διαβιούν στο σπίτι στην Τέμενη Αιγίου


Αξιότιμε κύριε Κεκάτο,

                               Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κεφαλληνίας, εσάς και όλους τους κατοίκους του όμορφου νησιού σας για την εξαιρετική φιλοξενία που προσφέρατε στα  11 παιδιά μας – τα οποία διαβιούν στο σπίτι μας στην Τέμενη Αιγίου , όπου συνολικά διαμένουν 40 παιδιά- και στους συνοδούς τους κατά την περίοδο 20 - 25 Ιουνίου 2017.

  Την περίοδο αυτή τα παιδιά χάρη στη καλή διάθεση και στις ευγενικές χορηγίες δημοτών του τόπου σας  πέρασαν τις θερινές τους διακοπές και απέκτησαν ξεχωριστές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις!

  Έκαναν μπάνιο στις πανέμορφες παραλίες του νησιού, έπαιξαν σε νεροτσουλήθρες και έκαναν water sports, απόλαυσαν εξαιρετικά γεύματα σε εστιατόρια της περιοχής, επισκέφθηκαν την λίμνη της Μελισσάνης και το σπήλαιο της Δρογκαράτης  και απόλαυσαν την ομορφιά των τοπίων και γενικά ένιωσαν και φέτος την ζεστή φιλοξενία και την θερμή υποδοχή από όλους σας.

  Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για όλα τα παραπάνω, καθώς μόνο μέσα από τέτοιες ενέργειες συνανθρώπων μας, μπορούν τα παιδιά να απολαμβάνουν τέτοιες μοναδικές εμπειρίες.

  Ευχόμαστε σε όλους ένα καλό, υγιές και χαρούμενο Καλοκαίρι!

Με εκτίμηση

Τριανταφυλλοπούλου Δώρα

Υπεύθυνη Σπιτιού Τέμενης Αιγίου