Ευχαριστήρια Επιστολή προς την Ένωση Ελλήνων Φυσικών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 18:30

Ευχαριστήρια Επιστολή προς την Ένωση Ελλήνων Φυσικών

Aπό τον Ευάγγελο Κεκάτο, Αντιδήμαρχο Παιδείας

Αξιότιμες Κυρίες, Αξιότιμοι Κύριοι, με την ολοκλήρωση των εργασιών του 2ου Θερινού Σχολείου Φυσικής-Αστροφυσικής Κεφαλλονιάς, σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άριστη συνεργασία των φορέων σας με το Δήμο Κεφαλονιάς.

Την ευγνωμοσύνη μας για την έμπρακτη υποστήριξη της προσπάθειάς του Δήμου μας να εγκαθιδρύσει έναν πολλά υποσχόμενο θεσμό το νησί μας. Η συνέργεια του Δήμου Κεφαλονιάς, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και του Τοπικού Παραρτήματος Κεφαλληνίας, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ένωσης δυνάμεων με έναν και μόνο ευγενή στόχο: την προσφορά στη μαθητιώσα νεολαία μας των εισαγωγικών εργαλείων, γνώσεων και επικαιροποιημένων κατακτήσεων των Φυσικών επιστημών σε επίπεδο ακαδημαϊκό και εμπειρικό-πειραματικό. Ευχαριστούμε εγκάρδια έναν-έναν ξεχωριστά τους εισηγητές Καθηγητές Πανεπιστημίων, Διδάκτωρες, Καθηγητές Μ.Ε. και διακεκριμένους πειραματιστές που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις επιστημονικές τους υπηρεσίες, γοητεύοντας τα παιδιά μας με τα πλέον εντυπωσιακά και χρήσιμα επιτεύγματα της φυσικής και της αστρονομίας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συμβάλλαμε στο άριστο αποτέλεσμα της διοργάνωσης και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Θερινό Σχολείο.

Ευάγγελος Κεκάτος
Αντιδήμαρχος Παιδείας