Απάντηση της Χρυσής Αυγής στο ΚΚΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012 01:48

Απάντηση της Χρυσής Αυγής στο ΚΚΕ

Καταλαβαίνουμε τον πανικό των κουμουνιστών, οι οποίοι, βλέποντας τις λαϊκές μάζες (που κάποτε δήθεν αντιπροσώπευαν) να εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους στο γνήσιο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, προσπαθούν μέσω της πεπαλαιωμένης συνταγής του πετάγματος λάσπης να δημιουργήσουν ανάχωμα στο εθνικιστικό ποτάμι, που σε λίγο χρονικό διάστημα είναι βέβαιο ότι θα πνίξει τα όποια όνειρα έτρεφαν για ανάσταση εκ νεκρών, δεν περιμέναμε όμως ποτέ ότι αυτοί οι κατ' εξοχήν άθεοι, οι μη έχοντες ιερό και όσιο, θα έφταναν μέσα στην απόγνωσή τους στο σημείο να ασχολούνται και με τις θρησκευτικές τελετές των Ελλήνων. Αφού λοιπόν αντί να ψάχνουν μία τρύπα να κρυφτούν γράφουν και ανακοινώσεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, ας πάρουν την απάντησή τους, λίγο πριν την οριστική απάντηση που θα τους δώσει ο Ελληνικός λαός.

1. Οι Χρυσαυγίτες είμαστε Έλληνες, απλοί λαϊκοί άνθρωποι, πιστοί στις αρχές των προγόνων μας και στο δόγμα Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια.

2. Όπου και όποτε μας χρειαστούν οι συμπατριώτες αδελφοί μας θα είμαστε δίπλα τους, πάντα στα πλαίσια του νόμιμου και του ηθικού.

3. Όταν ο Ελληνικός λαός ξυπνήσει από το λήθαργο που τον έριξαν τα εθνοπροδοτικά κόμματα της μεταπολίτευσης και αποφασίσει να δώσει τα ηνία της χώρας στους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, τότε είναι βέβαιο ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα δει να λύνονται τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει, στα οποία αυτή τη στιγμή η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να δώσει άμεση και οριστική λύση γιατί δεν έχει τη δύναμη της Εξουσίας, την οποία βρίσκει καθημερινά απέναντί της. Το ίδιο βέβαια ισχύει και σε τοπικό επίπεδο.

4. Αντί αυτοί οι επαίσχυντοι εθνοπροδότες να βγάζουν το σκασμό, τη στιγμή που το Πανελλήνιο βράζει από τις άγριες δολοφονίες και τους βιασμούς Ελλήνων κι Ελληνίδων από τα λαθροόρκ που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας και όταν οι χριστιανοί σε Αφρική και Ασία σφάζονται ομαδικά από τους βάρβαρους ισλαμιστές, έχουν το θράσος να αναφέρονται σε δολοφονίες αλλοδαπών από Έλληνες, φασίστες, ρατσιστές κ.ά. Το μίσος σας κατά των Ελλήνων τελικά δεν έχει όρια. Φτου σας τομάρια!

5. Ας τους δώσει επιτέλους κάποιος μία εφημερίδα των τελευταίων είκοσι ετών, προκειμένου να ενημερωθούν ότι ο κουμουνισμός απέθανε!

6. Ας τους δώσει κάποιος και μία εφημερίδα των τελευταίων τριών μηνών, μήπως αντιληφθούν ότι τα εκλογικά ποσοστά τους κινούνται πλέον στα όρια του στατιστικού λάθους και δεν αντιπροσωπεύουν πλέον τίποτα και κανέναν, ευρισκόμενοι μία ανάσα από τον οριστικό ενταφιασμό τους στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας.

ΥΓ 1. Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που θα προκύψει από τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές (όποτε και αν αυτές γίνουν) θα είναι σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρουσες, όταν ο κάθε λογής Κουνούπης, Γκουσγκούνης, Μαρτζαφλάτος, Χαμούρης κλπ. θα έχουν απέναντί τους έναν Έλληνα.

ΥΓ 2. Αδελφοί μας συμπατριώτες, Έλληνες Κεφαλονίτες, μην απελπίζεστε. Μετά το Σκοτάδι έρχεται το ΦΩΣ! Χρόνια πολλά, η Παναγία και ο Άη Γεράσιμος μαζί μας!