Mεγάλη συμμετοχή στην παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ομάδας Γυναικών Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 08:16

Mεγάλη συμμετοχή στην παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ομάδας Γυναικών Αργοστολίου

Με μεγάλη συμμετοχή από παιδιά  ξενοδοχοϋπαλλήλων,οικοδόμων,εργαζομένων και ανέργων  πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά,από την Ομάδα Γυναικών Αργοστολίου μέλος της Ο.Γ.Ε.,  Κυριακή 18 Δεκέμβρη στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης. 


Η εκδήλωση αυτή αποτελεί συνέχεια των δράσεων αλληλεγγύης προς την λαϊκή οικογένεια και τα παιδιά της από το γυναικείο ταξικό κίνημα, σε καιρούς που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης.
Η εκδήλωση περιλάμβανε χειροτεχνίες,παιχνίδι τένις και αφήγηση παραμυθιού με θέμα τον ρατσισμό,την ξενοφοβία και τον φασισμό που δεν δημιουργούνται ούτε αναπαράγονται στο κενό,γεννιούνται, τρέφονται και αναπαράγονται μέσα στο εκμεταλλευτικό σύστημα που ζουμε.Ξεχωριστή στιγμή,για όλα τα παιδιά η παράσταση του θέατρου σκιών "Τα χριστούγεννα του Καραγκιόζη".
Με την ευκαιρία της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, χαιρετίζουμε  τις συναγωνίστριες που δυναμώνουν τις γραμμές του γυναικείου κινήματος στο νησί με τη δράση τους,καλώντας ταυτόχρονα και άλλες  γυναίκες της εργατικής τάξης και της λαϊκής οικογένειας να συμπορευτούν με τις τοπικές Ομάδες Γυναικών της Ο.Γ.Ε. και να διεκδικήσουν αξιοπρεπή ζωή για αυτές και τις οικογένειές τους.
 
Ομάδα Γυναικών Αργοστολίου
 
20161218 18121120161218 18151120161218 191144