ΚΚΕ : Προβοκατόρικη η υπογραφή του κόμματος στην πόρτα του θαλάσσιου Μουσείου στον Κατελειό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 18:02

Η ΝΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι προβοκατόρικη η υπογραφή ΚΚΕ, που έγραψαν βάνδαλοι στην πόρτα του παλιού Δημοτικού Σχολείου (τώρα Θαλάσσιου Μουσείου) στον Κατελειό. Το ΚΚΕ καμία σχέση δεν έχει με τη φασιστικής έμπνευσης προβοκάτσια και τις καταστροφές στο Θαλάσσιο Μουσείο. Η υπόθεση δείχνει ότι ενοχλεί η σταθερή - αταλάντευτη θέση μας για την προστασία του περιβάλλοντος, απέναντι στην ασυδοσία του κεφαλαίου.

Το χέρι των βανδάλων οπλίζουν οι καπιταλιστές που αναγορεύουν σε εχθρό του λαού τις θέσεις του κόμματος και ζητάνε fast track «αξιοποιήσεις» της γης και της θάλασσας. Αυτήν την πολιτική, που είναι ευαγγέλιο για την ΕΕ, προωθούν οι αστικές κυβερνήσεις και όλες οι δυνάμεις του ευρωμονόδρομου. Ο αντικομμουνισμός και η προβοκάτσια πάνε χέρι – χέρι με τη γραμμή της καπιταλιστικής κερδοφορίας.

Η ΝΕ του ΚΚΕ καταγγέλλει, για μια ακόμη φορά, ότι πολιτικοί παράγοντες της περιοχής πριμοδοτούν την αντι-ΚΚΕ υστερία. Ας συνεχίσουν να ανησυχούν. Το ΚΚΕ δεν θα μπορέσουν ούτε να το βάλουν στο χέρι ούτε να το σπιλώσουν.