Η "Κράνη" για την απεργία της 4ης Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 12:41

Η "Κράνη" για την απεργία της 4ης Φλεβάρη

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, ευχαριστεί τα μέλη του και τους εμπόρους του Αργοστολίου για την σχεδόν καθολική τους συμμετοχή στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου.

 

Η συμμετοχή όλων των φορέων στην απεργιακή κινητοποίηση αυτή, δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα και ότι οι φορείς αντιλαμβάνονται το αδιέξοδο που μας οδηγούν οι πολιτικές της παρούσας κυβέρνησης.

Το σχεδιαζόμενο ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο, είναι ΑΜΕΣΑ υφεσιακά μέτρα που προστίθενται στην υφιστάμενη ύφεση της οικονομίας μας την τελευταία εξαετία, είναι μέτρα καταδικασμένα να αποτύχουν όπως και τα προηγούμενα μέτρα ύφεσης, κάτι το οποίο έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ.

Το γεγονός ότι η πολυεθνική αλυσίδα super-marketsLIDLδεν συμμετείχε στην απεργία ΔΕΝ μας προκαλεί καμμία εντύπωση, αντιθέτως μας προετοιμάζει!

Περιμέναμε όμως από τον Βερόπουλο και τον ΚΑΥΚΑ να συμμετάσχουν σε μια απεργία που αφορά όλους τους Έλληνες και τις επιχειρήσεις από τη στιγμή μάλιστα που όλες οι τοπικές επιχειρήσεις του ιδίου είδους ήταν κλειστές!!!!

Οι επιλογές του καθενός, ας κριθούν από τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος                                                                                                Η Γραμματέας  

Σταύρος Σπαθής                                                                                        Μαρία Σκλαβουνάκη