O τέως Πολιτευτής της ΝΔ Βαγγέλης Ματσούκης στηρίζει Τζιτζικώστα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 08:04

Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και  παλαιότερα πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κεφαλονιάς/Ιθάκης κ. Βαγγέλης Ματσούκης  σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Υπηρέτησα πάντοτε την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με βάση τις ιδεολογικές μου αρχές  και όχι  στα πλαίσια  ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών ή προώθησης οιασδήποτε μορφής συμφερόντων και αυτό είναι σε όλους γνωστό.

Η χώρα βρίσκεται σε πολλαπλή κρίση και σε μεγάλα αδιέξοδα, όμως και η φιλελεύθερη παράταξη εδώ και αρκετό καιρό έφθασε στο σημείο «μηδέν». Ατελείωτα λάθη στην  στρατηγική, στην τακτική, στις δηλώσεις, στο λόγο και στις θέσεις. Και το κυριότερο αλαζονική συμπεριφορά προς τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης , τους οποίους θυμούνται κάποιοι μόνον όταν έχουν ανάγκη την ψήφο τους.

Πιστεύω ότι η Ν.Δ. χρειάζεται ένα restart, μία επανεκκίνηση, την οποία  μπορεί να προσφέρει μόνον  ένας εξαιρετικά νέος και άφθαρτος  υποψήφιος, ο οποίος να έχει ισχυρή βούληση να τα αλλάξει όλα και να διαθέτει  όραμα  για την παράταξη, αλλά και για τη χώρα.

Στις 22 Νοεμβρίου διεξάγονται οι  ιδιαίτερα σημαντικές εσωκομματικές εκλογές  της Ν.Δ. και θα ήθελα να προτείνω σε  όλους τους πολιτικούς φίλους της Νέας Δημοκρατίας  στην Κεφαλονιά / Ιθάκη, σε Αθήνα ,Πειραιά και όπου αλλού, πρώτα απ’ όλα να συμμετάσχουν .

Και δεύτερον να υπερψηφίσουν αυτόν που θα μας βγάλει από το τέλμα, αυτόν, που  όντας άφθαρτος  και    απαλλαγμένος από τα βάρη και τους λανθασμένους χειρισμούς   των τελευταίων χρόνων θα δώσει το σύνθημα για μια νέα ανοδική πορεία.

Η επιλογή γι’ αυτήν την προοπτική είναι μονόδρομος, αυτός που πληροί τις προυποθέσεις είναι ένας  : ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πιστεύω ότι αυτός θα είναι ο επόμενος Αρχηγός της Ν.Δ. και ο αυριανός Πρωθυπουργός.  

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να συμπράττω στον ευγενή αγώνα του Απόστολου.»