Πρόγραμμα περιοδειών ΚΚΕ την Πέμπτη 17/9

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 05:17

Πρόγραμμα περιοδειών ΚΚΕ την Πέμπτη 17/9

Η Τ.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης ανακοινώνει το πρόγραμμα περιοδειών και ομιλιών για την Πέμπτη 17/9/2015

9:00π.μ Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Διονύση Γεωργόπουλου στις τράπεζες στο Αργοστόλι

6:00μ.μ Περιοδεία μελών του ΚΚΕ στις γειτονιές του Αργοστολίου

6:00μ.μ Περιοδεία μελών του ΚΚΕ στις γειτονιές του Ληξουρίου

6:00μ.μ Περιοδεία μελών του ΚΚΕ στις γειτονιές στη Λειβαθώ

6:00μ.μ Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Βαγγέλη Βαλλιάνου σε Χαυριάτα και Χαυδάτα

8:00μ.μ Σύσκεψη επαγγελματιών – αυτοαπασχολούμενων στο Αργοστόλι, στα γραφεία του ΚΚΕ με την Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Αγγελική Τσώλου.

Υπάρχει λύση για το λαό έξω από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ

Τα περί πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποδείχθηκαν πλήρης σύμπλευση με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, συνεχίζοντας την πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Να θυμηθούμε τα 500 εκατομμύρια δολάρια στη «Λόκχιντ»; Τις συνεκπαιδεύσεις και τη συμμετοχή σε ΝΑΤΟικές ασκήσεις; Τα σχέδια για νέα ΝΑΤΟική βάση στο Αιγαίο;

Η σταθερότητα που επικαλούνται όλοι τους για τη συμμετοχή στις λυκοσυμμαχίες είναι γεμάτη ιμπεριαλιστικές συγκρούσεις, πολέμους, επεμβάσεις.
«Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο», για το κόμμα της Λαϊκής Ενότητας. Το «ταμείο» ήταν η συμμετοχή τους στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η στήριξη ή ανοχή που έδωσαν σε τέτοιες επιλογές και μάλιστα από θέσεις υπουργών, ακόμα και στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Μέσα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ ο λαός είναι μόνος του αντιμέτωπος με αντιλαϊκά μνημόνια και κινδύνους ιμπεριαλιστικών συγκρούσεων. Οταν ο λαός αποφασίσει να πάρει στα χέρια του την εξουσία και τα «κλειδιά» της οικονομίας, θα βρει όχι έναν, αλλά δεκάδες και εκατοντάδες συμπαραστάτες.