Ευχαριστήριο του Συλλόγου ΑΜΕΑ "Η ΕΛΠΙΔΑ"

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 11:25

Ευχαριστήριο του Συλλόγου ΑΜΕΑ "Η ΕΛΠΙΔΑ"

Οι Γονείς & Κηδεμόνες και τα παιδιά του Συλλόγου ΑΜΕΑ –Η ΕΛΠΙΔΑ- ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας, τους τουρίστες που παραθερίζουν στο νησί μας και τα μικρά παιδιά που για άλλη μια φορά έδειξαν την ευαισθησία τους και μας ενίσχυσαν στο καλοκαιρινό παζάρι μας τόσο οικονομικά όσο και ηθικά. Ευχαριστούμε την Διοίκηση της ΚΕΔΗΚΕ και την Διοίκηση της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου.

 

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στα μέλη , στους φίλους και εθελοντές του Συλλόγου μας που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το παζάρι καθώς και στα ΜΜΕ που πρόβαλαν την προσπάθειά μας αυτή, στο κατάστημα χρωμάτων Ποδηματά Ευφρ. , στο χρωματοπωλείο Πάπορας (Μαρκάτος Δ.) και στο δημοσιογράφο και μέλος του Συλλόγου μας κ. Σάκη Βούτο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Ευχαριστηριο Συλλογου ΑΜΕΑ - Η ΕΛΠΙΔΑ- για πρόγραμμα χορου σε ομαδα ΑΜΕΑ

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου ΑΜΕΑ –Η ΕΛΠΙΔΑ- νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Λύκειο των Ελληνίδων Αργοστολίου και ιδιαίτερα την Πρόεδρό του κυρία Ευρώπη Μοσχονά –Μαραγκάκη για το πρόγραμμα χορού που πραγματοποιήθηκε σε ομάδα ΑΜΕΑ του Συλλόγου μας στο ΚΕΦΙΑΠ Αργοστολίου με την κυρία Παπαλεξανδράτου Βενετία. Ελπίζουμε και σε μελλοντική συνεργασία.

Με ειλικρινείς ευχαριστίες                                            

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΑΚΗΣ                                 ΜΑΡΙΕΤΤΑ Ν.ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ