ΕΛΜΕ-ΚΙ : Να ανανεωθούν οι Επιτροπές Εξετάσεων

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 14:21

ΕΛΜΕ-ΚΙ : Να ανανεωθούν οι Επιτροπές Εξετάσεων

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ θεωρεί ότι οι επιτροπές των πανελλαδικών εξετάσεων πρέπει να ανανεώνονται κάθε χρόνο, με τρόπο που να μην δημιουργεί πρόβλημα στη διεξαγωγή των εξετάσεων. Σε αυτή τη βάση μια ανανέωση της τάξης του 40% των μελών των επιτροπών είναι και εφικτή και αναγκαία, ώστε σταδιακά να δοθεί η δυνατότητα σε όλο τον κλάδο να εμπλακεί στη διαδικασία αυτή. Έτσι αποσοβούνται και τάσεις διαμόρφωσης ανισότιμης αντιμετώπισης μεταξύ συναδέλφων.

 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ θεωρεί ότι οι αλλαγές πρέπει να ξεκινήσουν από όλα τα μέλη του ίδιου του ΔΣ της ΕΛΜΕ, τους αιρετούς και από συναδέλφους που έχουν υπερβεί την πενταετία ιδιαίτερα στις θέσεις με τη μεγαλύτερη αμοιβή. Για το σκοπό αυτό και πάντα μέσα σε πνεύμα συναδελφικότητας, κατανόησης των δυσκολιών που υπάρχουν αλλά και της ευθύνης του ρόλου των επιτροπών, το ΔΣ ζητά από τη ΔΔΕ τους πίνακες όλων των επιτροπών για την τελευταία πενταετία.

Για το θέμα αυτό, όπως και για μια σειρά άλλα που θα ανακοινώσουμε άμεσα θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ (πρώην στρατολογικό γραφείο) την Πέμπτη 14 Μάη και ώρα 13.00.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

    Ο Οργανωτικός Γραμματέας
Γεωργόπουλος Διονύσης     Φαρακλός Βαγγέλης