Ανακοίνωση - κάλεσμα απο το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 10:44

Ανακοίνωση - κάλεσμα απο το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς

Το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς , έχοντας λύσει το βασικότερο διαχρονικό πρόβλημά του , αυτό της μόνιμης στέγης , προγραμματίζει την πάρα πέρα πορεία του , αλλά και την αξιοποίηση του νέου αυτού Πολυχώρου στο ΚΑΠΙΤΟΛ .
Έτσι εκτός από την σημερινή συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων , για τα 70 χρόνια από την ΝΙΚΗ απέναντι στον Φασισμό και στον Ναζισμό , προγραμματίζει , μέχρι τα τέλη Ιουνίου :

- Ολοκλήρωση των τιμητικών εκδηλώσεων για τα 30χρονά του , 13 & 14 .6
- Θεατρική παράσταση , από θίασο της Αθήνας για πολύ μικρά παιδιά
- Θεατρική παράσταση με άμεσο Κεφαλονίτικο ΄ περιεχόμενο ΄

Κυρίως όμως προγραμματίζει τις δράσεις του για την επόμενη θεατρική περίοδο , από τον Οκτώβρη .

Πρώτο του βήμα , η ενίσχυση των μελών του και φίλων του σε όλες τις δράσεις και τα τμήματά του , έτσι ώστε να γίνει ο σωστός προγραμματισμός και η αξιοποίησή τους .
• Άμεσα λοιπόν , την Τρίτη 12.5.15 , και ώρα 8:30 μμ. στο ΚΑΠΙΤΟΛ , καλεί όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την Θεατρική τέχνη και πρακτική , να έρθουν σε μια συνάντηση – συζήτηση ' πρώτου προγραμματισμού και διαθεσιμότητας ' για την περίοδο 15- 16 .

Κυρίως όμως καλεί νέους να δραστηριοποιηθούν στην Τέχνη των τεχνών , όπως αποκαλείται το θέατρο , ώστε να μπορέσουμε να ανανεώσουμε το έμψυχο δυναμικό μας , και να σχεδιάσουμε έναν δημιουργικό και παραγωγικό χειμώνα , που τόσο πολύ το χρειαζόμαστε όλοι μας.