Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών : Ανακοίνωση σχετικά με τα ανυπόστατα δημοσιεύματα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 10:37

Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών : Ανακοίνωση σχετικά με τα ανυπόστατα δημοσιεύματα

Σχετικά με τις αστείες ανακοινώσεις που στερούνται κάθε ίχνους σοβαρότητας από δύο μεμονωμένα μέλη του πρώην προσωρινού Δ.Σ. της αδελφότητας θέλουμε να ανακοινώσουμε τα εξής:

 

Δεν θα ακολουθήσουμε σε καμία περίπτωση την λανθασμένη και συνηθισμένη σε αυτούς τακτική με ανταλλαγές ύβρεων και προσβολών μέσω των κεφαλληνιακών ΜΜΕ . Τέτοιες πρακτικές δεν ταιριάζουν στο ήθος μας και θίγουν την υπόληψη του σωματείου μας και των ανθρώπων της αδερφότητας ατομικά.

Για πρώτη και τελευταία φορά δημοσίως, αν υπάρξει συνέχεια την απάντηση θα τη δώσει η Ελληνική δικαιοσύνη, γνωστοποιούμε τα εξής:

  1. Ο φερόμενος ως Γενικός Γραμματέας κ. Αλεξανδράτος Χαράλαμπος (ο οποίος δεν είναι καν μέλος της Αδελφότητας Αθηνών) είχε δόσει την παραίτηση του από την προσωρινή διοίκηση ισχυριζόμενος ότι υπήρχαν παρανομίες και μεθοδεύσεις από τον τότε προσωρινό Πρόεδρο κ. Χαρτουλιάρη Νικόλαο (Αρχιμανδρίτης στο Ι.Ν. Ελευθερώτριας στην Πολιτεία) – Διαβάστε εδώ
  2. Ο δε δεύτερος κ. Αντύπας Σπύρος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο σύλλογος κατά την διάρκεια της προσωρινής διοίκησης, δεν κατόρθωσε να λειτουργήσει λόγω πολλαπλών διαφωνιών και αλλεπάλληλων παραιτήσεων. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος δεν επιθυμούσε εκλογές, όπως όριζε ρητά η δικαστική απόφαση με στόχο την παράταση της θητείας της προσωρινής διοίκησης.
  3. Όσο αφορά τώρα τον κ. Σεραφείμ, ουδέποτε υπήρξε νομικός σύμβουλος της αδελφότητος, αλλά ήταν προσωπικός Δικηγόρος του κ. Γερουλάνου Χριστόπουλου Γεωργίου (πρώην Ταμία) , ο οποίος και επαύθη από μέλος του Δ.Σ. με δικαστική απόφαση.

Μετά τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτό, πως οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν συμμετείχαν στις νόμιμες και μοναδικές εκλογές της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών, αφού αν το έπρατταν με βεβαιότητα δεν θα είχαν καμία τύχη εκλογής.

Όπως αποδεικνύεται σήμερα, μετά την κατάπτυστη ανακοίνωσή τους, δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο πέρα από την προσωπική τους προβολή και εξυπηρετούν σκοπιμότητες που δεν συνάδουν με το ύφος και το ήθος του συλλόγου μας.

Προειδοποιούμε πως προσπάθειες σπίλωσης του συλλόγου μας και των ανθρώπων του, θα αντιμετωπίζονται με τη χρήση κάθε νόμιμου μέσου και για αυτό επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας.

Επισυνάπτεται για κάθε ενδιαφερόμενο τη βεβαίωση περί μη προσβολής των εκλογών της «Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών» που εκδόθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών & καλούμε όποιον αμφισβητεί την νομιμότητα των αρχαιρεσιών του συλλόγου μας όπως προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη και όχι να επιχειρεί την χειραγώγηση της κοινής γνώμης με ανυπόστατους ισχυρισμούς.

Το email του Γρ. Τύπου της αδελφότητας είναι το: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη & τους φίλους της αδελφότητας πως τα γραφεία μας (Αγ. Κωνσταντίνου 4, 104 31, Αθήνα) θα λειτουργούν κάθε Τετάρτη 10:00 με 14:00 .

upografes