Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 06:02

Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει

Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Κεφαλληνίας & Ιθάκης σας ενημερώνει για τα κάτωθι:

1) Το Δ.Σ. του συνδέσμου μας τις 7/4/2015 είχε νομική παρέμβαση για περιφρούρηση του επαγγέλματος από λαθρεγκαταστάτες.

2) Με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης τις 17/4/2015 εγκρίθηκε ομόφωνα το πλαίσιο αιτημάτων της ΠΑΣΕΒΕ καθώς & η συμμετοχή μας στο Πανελλαδικό Συμβούλιο με εκπρόσωπο τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κουμαριώτη Γιώργο. Τα αποτελέσματα των εργασιών του συμβουλίου ήταν θετικά & ενθαρρυντικά στο μέτωπο αγώνα ενάντια στα μονοπώλια & τον οικονομικό αφανισμό των κλάδων Η συνέλευση επίσης ενέκρινε ομόφωνα την μη διαγραφή των χρεωκοπημένων μελών του συνδέσμου μας.

3) Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από μέλη του συνδέσμου μας ανταποκρινόμενοι σε ανάγκη συναδέλφου μας .

Επίσης ο σύνδεσμος στέκεται ενεργά δίπλα στον συνάδελφο μας.

4) Υπήρξε συμμετοχή στην εκδήλωση του εργατικού κέντρου για τον εορτασμό της πρωτομαγιάς & τοποθέτηση του συνδέσμου στο κάλπικο σύνθημα <ανταγωνιστικότητα –καινοτομία-εξωστρέφειαα > & επιμονή στο σύνθημα συνδικαλιστική ανασυγκρότηση & οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας.

ΤΟ Δ.Σ.