Εκλογές στην Αδελφότητα Πειραιά

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 09:38

Εκλογές στην Αδελφότητα Πειραιά

Τη Δευτέρα 20/4/2015 στα γραφεία της Αδελφότητας Κεφαλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα, σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 48, η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε στην Γενική Συνέλευση της 22/3/2015.

Παραβρέθηκαν οι παρακάτω:

Αλεξανδράτος Παναγιώτης
Αντζουλάτου Αννα
Καμινάρη-Πέτρα Ελένη
Κουνάδη Ελένη
Ρωμανού-Λεούση Αγγελική

Κατά την συνεδρίαση,Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής εκλέχτηκε η Κα Ρωμανού-Λεούση Αγγελική και Γραμματέας η Κα Καμινάρη-Πέτρα Ελένη.

Η Εφορευτική Επιτροπή σύμφωνα με το καταστατικό της Αδελφότητας και τις Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, ενημερώνει τα μέλη της για τις Αρχαιρεσίες που θα γίνουν την Κυριακή 26/4/2015 στον 1ο όροφο των γραφείων της Αδελφότητας (Γρ.Λαμπράκη 144-Πειραιάς) για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων Ο.Κ.Ι.Σ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της Αδελφότητας που είναι ταμειακώς «εντάξει» και γραμμένα στο μητρώο τρεις (3) μήνες πριν από την ημερομηνία των εκλογών.

Ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών.

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης 22/3/2015 τα παλιά μέλη της Αδελφότητας μπορούν να ενεργοποιηθούν και να γίνουν ταμειακά ενήμεροι πληρώνοντας ΜΟΝΟΝ τις συνδρομές των τριών (3) τελευταίων χρόνων, ήτοι δεκαοκτώ ευρώ (18 €).

Απαραίτητη προυπόθεση για να ασκήσει κάποιος το εκλογικό του δικαίωμα είναι η προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 08.00 π.μ. και θα λήξει στις 19.00 μ.μ. εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι εκλογείς.

Η Εφορευτική Επιτροπή