Ευχαριστήριο απο τον Σύλλογο ΑΜΕΑ "Η Ελπίδα" για όσους βοήθησαν στο πασχαλινό παζάρι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 07:07

Οι Γονείς και Κηδεμόνες και τα παιδιά του Συλλόγου ΑΜΕΑ –Η ΕΛΠΙΔΑ- ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που για άλλη μια φορά έδειξαν την ευαισθησία τους και μας ενίσχυσαν στο πασχαλινό παζάρι μας τόσο οικονομικά όσο και ηθικά .Ευχαριστούμε την Διοίκηση της ΚΕΔΗΚΕ και την Διοίκηση της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φίλους και εθελοντές του Συλλόγου μας που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το παζάρι:
Την Πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων Αργοστολίου κα Ευρώπη Μοσχονά –Μαραγκάκη καθώς και τα μέλη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Το Τυπογραφείο Π. Λασκαράτου ,το βιβλιοπωλείο ΚΥΒΟΣ και το βιβλιοπωλείο Χ. Σταματελάτου ,την κα Μαρία Μανωλάτου , κα Σοφία Θεοδωρακάτου, κα Ρεγγίνα Καρανίκα, κα Μαρία Γαλιατσάτου, κα Ειρ. Γιαννούλη κα Ειρ. Μουρελάτου κα Ηλέκτρα Μανέντη ,κα Αφροδίτη .Μπάνη κα Κατερίνα Μπάνη κο Ιορδάνη. Γεμενεντζή την οικογένεια κας Διον. Χαλικιά και τα ΜΜΕ που πρόβαλαν την προσπάθειά μας αυτή.

Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.