Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος για την σύσκεψη φορέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 19:57

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος για την σύσκεψη φορέων

Τη Δευτέρα 16-03-2015 πραγματοποιήθηκε στο εργατικό κέντρο σύσκεψη φορέων που διοργάνωσε ο εμποροεπαγγελματικός σύλλογος. Συμμετείχαν, η τοπική γραμματεία Κεφαλονιάς-Ιθάκης της ΠΑΣΕΒΕ, ο σύλλογος ηλεκτρολόγων, ο σύνδεσμος υδραυλικών και η παράταξη αγωνιστική συσπείρωση λογιστών.

Το θέμα που συζητήθηκε είναι η οργάνωση του αγώνα μας για να δοθούν λύσεις στις ανάγκες της ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομιακής περίθαλψης που μαστίζουν τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί να θεωρήσει τα βιβλιάρια ασθενείας λόγω χρεών στον ΟΑΕΕ και οι εκατό δόσεις για την πληρωμή τους είναι άπιαστο όνειρο, γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στα τρέχοντα υψηλά ασφάλιστρα.

Οι ρυθμίσεις που εξήγγειλε η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κινούνται στην ίδια εισπρακτική κατεύθυνση με τις προηγούμενες, ενώ με την σύνδεση εισφορών - συντάξεων σκοπεύει να μοιράσει την φτώχεια ανάμεσα στους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους.

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι:

Οι λύσεις βρίσκονται στον δρόμο του αγώνα με μαζικά και δυνατά σωματεία που οι στόχοι τους θα αντιστρατεύονται στα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Καλούμε όλους τους φορείς να αναδείξουν τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά προβλήματα μέσα από συνεδριάσεις των διοικητικών τους συμβουλίων και να πάρουν μέρος σε κοινή σύσκεψη το Σάββατο 28-03-2015 που θα παρευρίσκονται τα μέλη τους.  

Το Δ.Σ. του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου.