ΠΑΣΕΒΕ: Nα ανασταλεί ο πλειστηριασμός επαγγελματικής στέγης συναδέλφου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 12:35

ΠΑΣΕΒΕ: Nα ανασταλεί ο πλειστηριασμός επαγγελματικής στέγης συναδέλφου

Η γραμματεία Κεφαλονιάς και Ιθάκης της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. καλεί όλους τους Επαγγελματικούς συλλόγους και κάθε συνάδελφο: Να πάρουν θέση και να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, σήμερα Τετάρτη 04-03-2015 και ώρα 3:45 το απόγευμα για να απαιτήσουμε την αναστολή πλειστηριασμού επαγγελματικής στέγης σε βάρος μικροεπαγγελματία.

Συναδέλφισες-Συνάδελφοι:

Οι σαρωτικές αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την λίστα βαρουφάκη προς το Γιούρογκρουπ, εκ μέρους της συγκυβέρνησης, έρχονται να κουμπώσουν στο είδη διαμορφωμένο αντεργατικό-αντιλαϊκό πλαίσιο που ο πυρήνας του παραμένει ανέγγιχτος. Χαρακτηριστικό για τους πλειστηριασμούς είναι, ότι μιλά για αποφυγή και όχι ρητή απαγόρευσή τους, με βασικό κριτήριο τις επιπτώσεις στα τραπεζικά χαρτοφυλάκια.

Αποδεικνύεται έτσι για πολλοστή φορά ότι ο μόνος δρόμος για την ανατροπή των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων είναι το οργανωμένο ταξικό κίνημα, η λαϊκή συμμαχία εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, μαθητών, γυναικών.

Το Αγωνιστικό-Αντιμονοπωλιακό κίνημα διεκδικεί:
• Αναστολή των κατασχέσεων, επαγγελματικής στέγης, εξοπλισμού, μεταφορικών μέσων, τραπεζικών λογαριασμών
• Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας.

Η ΤΟΠΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

 

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Το Δ.Σ. του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου καταγγέλλει τον πλειστηριασμό επαγγελματικής στέγης που έχει οριστεί να γίνει την Τετάρτη 04-03-2015 τις 4:00 μ.μ. και καλεί τους συνάδελφους σε συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο τις 3:45 μ.μ.(15 λεπτά νωρίτερα ). Στόχος μας είναι η αναστολή του συγκεκριμένου πλειστηριασμού και κάθε άλλου που αφορά την επαγγελματική στέγη, τα εργαλεία και την πρώτη κατοικία.
Τ

ο Δ.Σ. του συλλόγου.