Ρωσσέτος Λούζης : Μια απλή ερώτηση στους υπεύθυνους της DIGEA

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 11:28

Ρωσσέτος Λούζης : Μια απλή ερώτηση στους υπεύθυνους της DIGEA

Χθες ( 3.2.15 ) ο σταθμός εκπομπής σημάτος της Εταιρείας σας , στον ΑΙΝΟ , της Κεφαλονιάς , σταμάτησε να εκπέμπει , για πάρα πολλές ώρες , ‘ λόγω διακοπής ρεύματος ‘.

Ερωτώ λοιπόν τους υπεύθυνους της  DIGEA ,

-         Υπάρχει Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος ( Γεννήτρια ) στις εγκαταστάσεις σας στον Αίνο , για εφεδρική τροφοδότηση , σε περίπτωση διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ ;

-         Συντηρήται κανονικά ; έχει πετρέλαιο ; και τέλος πάντων γιατί δεν πήρε μπροστά , με την διακοπή της ΔΕΗ , με αποτέλεσμα να μείνουν τόσες ώρες χωρίς τηλεόραση τόσες χιλιάδες κάτοικοι ; Ευτυχώς που η ΝΕΡΙΤ εκπέμπει και αναλογικά , και είχαμε κάτι να δούμε , όσοι δεν διαθέτουν συνδομιτικά .

Η μονοπωλιακή πλατφόρμα εκπομπής ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος , και η κατάργηση των αναλογικών καναλιών , απαιτεί καλύτερη αντιμετώπιση και πρόβλεψη τέτοιων καταστάσεων . Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί , γιατί είναι σίγουρο ότι στον Αίνο , θα υπάρχουν βλάβες ,  ο ΔΕΔΔΗΕ , δεν θα μπορεί να τις αντιμετωπίσει , τόσο γρήγορα , λόγω των απαγορευτικών συνθηκών που επικρατούν στην κορυφή , και η αξιόπιστη εφεδρική ηλεκτροδότηση είναι εντελώς απαραίτητη .

ΡΩΣΣΕΤΟΣ  ΛΟΥΖΗΣ