Ανακοίνωση τη Χρυσής Αυγής για το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 13:05

Ανακοίνωση τη Χρυσής Αυγής για το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

Γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά, με αποκορύφωμα τις σκηνές απείρου κάλλους κατά το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, της πλήρους κατάπτωσης της πολιτικής και των πολιτικών προσώπων του νησιού μας. Οι καλές εποχές της «δημοκρατικής μάσας», κατά την οποία οι βρωμιές των κάθε απόχρωσης «δημοκρατικών» κρύβονταν κάτω από το χαλί κοινή συναινέσει, φαίνεται ότι έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, με αποτέλεσμα η «δημοκρατική» μπόχα να αναδύεται πλέον απροκάλυπτα. Οι καλογυαλισμένες από τα μμε μάσκες των πολιτικάντηδων πέφτουν πλέον σωρηδόν και αποκαλύπτεται το σάπιο πρόσωπό τους.

Επειδή όμως τα σχόλια περιττεύουν, εμείς θα πούμε απλά ότι ο πολιτικός θίασος, που έκανε, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κεφαλονιά περίγελο στο πανελλήνιο, δηλώνουν δημοκράτες και καθώς πρέπει, την ίδια στιγμή που διώκουν ανθρώπους γιατί έχουν απλά διαφορετική άποψη.

Να θυμίσουμε μόνο στους συμπατριώτες μας, ότι αυτοί οι «κύριοι», με «λαϊκή εξουσιοδότηση», έχουν στείλει στη φυλακή δεκάδες αθώους εθνικιστές και τον αρχηγό ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, μόνο και μόνο γιατί έθεσαν σε κίνδυνο τα «δημοκρατικά» συμφέροντά τους. Και να τους θυμίσουμε επίσης ότι μόλις τελειώσουν με τους γέλωτες  και την αυστηρή κριτική για τα καραγκιοζιλίκια του δημοτικού συμβουλίου, καλό θα είναι να κάνουν και μία επίσκεψη στον καθρέφτη τους, να τους πει ποιος είναι ο υπεύθυνος για όλα αυτά.

Η σήψη και η παρακμή είναι πλέον διάχυτη στο σώμα της Ελληνικής κοινωνίας. Μεγάλος δυστυχώς αριθμός συνανθρώπων μας έχει ανέβει στο άρμα της διαφθοράς, που σέρνεται σε όλη τη χώρα και μολύνει την ιερή γη των Ελλήνων. Ήδη όμως η γη αυτή βρυχάται και σείεται, στέλνοντας το δικό της μήνυμα. Κι όποιος δεν πάρει το μήνυμα των καιρών κακό του κεφαλιού του… ο καιρός γαρ εγγύς!

Έσεται ήμαρ.

Υ.Γ. Στο τέλος λέει του συμβουλίου, ζήτησαν όλοι συγγνώμη και πήγαν για ύπνο ευτυχισμένοι σα να μην έγινε τίποτε… κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα…

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ