Κάλεσμα της ΕΛΜΕΚΙ στο συλλαλητήριο της 1ης Νοεμβρίου στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 10:24

Κάλεσμα της ΕΛΜΕΚΙ στο συλλαλητήριο της 1ης Νοεμβρίου στην Αθήνα

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καλεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να πάρουν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, στο οποίο καλούν πάνω από 900 οργανώσεις. Να απαντήσουμε μαζικά – μαχητικά – ταξικά στην επίθεση. Καμία αυταπάτη – κανένας φόβος. Να φέρουμε στο επίκεντρο τα μεγάλα προβλήματα της ανεργίας, των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, του νέου μισθολογίου, του ασφαλιστικού, της αξιολόγησης.

Να διεκδικήσουμε όλα όσα ανήκουν σε μας και τα παιδιά μας. Να υψώσουμε φραγμό στην επέλαση κεφαλαίου – ΕΕ – κυβερνήσεων. Να μην αφήσουμε λεπτό τη λύση στα προβλήματα των σχολείων και των σεισμόπληκτων μαθητών στα χέρια του πολιτικού προσωπικού της πλουτοκρατίας. Να απαιτήσουμε λύση στα αιτήματα που αναδείχτηκαν στην τελευταία μεγάλη διαδήλωση που μαθητές – γονείς – εκπαιδευτικοί πραγματοποιήσαμε στο Αργοστόλι. Έχουμε δίκιο και το διεκδικούμε. Κάνουμε το πανελλαδικό συλλαλητήριο εφαλτήριο για τις μάχες που έρχονται.

Η μάχη της συμμετοχής θα δοθεί μέχρι την τελευταία στιγμή. Ενημερώνουμε ότι λεωφορείο θα ξεκινήσει από το Εργατικό Κέντρο την Παρασκευή 4 το απόγευμα και η επιστροφή θα είναι την Κυριακή. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον ταμία του ΕΚΚΙ Βλαδίμηρο Τζατζάνη τηλ. 6938719265. Τα εισιτήρια πήγαινε – έλα είναι 30 ευρώ. Η προσυγκέντρωση για τα σωματεία της Κεφαλονιάς θα είναι το Σάββατο 10 το πρωί στο σταθμό Πελοποννήσου (υπάρχει κοντά στάση μετρό στο σταθμό Λαρίσης).

Αργοστόλι 30 Οκτώβρη 2014

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης                       Βάρσος Δημήτρης