Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου του ΟΚΑΠ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 08:11

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου του ΟΚΑΠ

 

          Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που αποδεχόμενοι την τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση οριστήκαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Διοικητικού Συμβουλίου του μοναδικού κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου μας του Ο.Κ.Α.Π.

   Στον Οργανισμό αυτό σύμφωνα με όσα όριζε ο «Καλλικράτης» συγχωνεύθηκαν δεκατέσσερα πρώην Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου των πρώην Δήμων του Νησιού μας.

Η προσπάθεια εξαρχής φάνταζε πάρα πολύ δύσκολη δεδομένων των πολλών διαφορετικών αντικειμένων και της φύσης  όλων αυτών των προηγούμενων Ν.Π. αλλά και της έλλειψης προσωπικού και οικονομικών πόρων που αυτά αντιμετώπιζαν.

Παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούμε στα καθήκοντα των θέσεων που οριστήκαμε από τη δημοτική αρχή.

   Ήρθε η ώρα όμως να αποχωρήσουμε σε λίγες ημέρες από τη διοίκηση του Ο.Κ.Α.Π. αναλαμβάνοντας άλλες υπεύθυνες θέσεις που μας εμπιστεύθηκε ο κ. Δήμαρχος.

   Θα πρέπει λοιπόν καταρχήν να ευχαριστήσουμε το δήμαρχό μας τον κ. Παρίση για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλε τα πρόσωπά μας αναθέτοντάς μας αυτό το δύσκολο έργο καθώς και για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που μας προσέφερε ο ίδιος προσωπικά αλλά και οι σύμβουλοί του από τα πρώτα βήματα του νεοσύστατου Οργανισμού του Ο.Κ.Α.Π.

   Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Κ.Α.Π. για την πολύ καλή συνεργασία και υποστήριξη που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Όλες οι προσπάθειές μας είχαν αποτελέσματα λόγω αυτής της συνεργασίας με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη επίτευξη των σκοπών και στόχων στη βελτίωση και την εξυπηρέτηση της τοπικής κοινωνίας μας, χωρίς μάλιστα την εμφάνιση ιδιοτελών και παραταξιακών συμπεριφορών.

   Ευχαριστούμε επίσης αδιακρίτως το προσωπικό όλων των Υπηρεσιών του Ο.Κ.Α.Π. (Κεντρική Υπηρεσία, Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, μονάδες Κ.Α.Π.Η., μονάδες «Βοήθεια στο Σπίτι», ΚΗΦΗ Πυλάρου, Δημοτικές Βιβλιοθήκες)  χωρίς τη συνεργασία του οποίου, τη διάθεσή του για δουλειά και κοινωνική προσφορά καθώς και  τις συνεχείς καθημερινές πραγματικά τεράστιες προσπάθειες  δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτός ο Οργανισμός σε εποχές μάλιστα που όλα αλλάζουν στη Δημόσια Διοίκηση με αύξηση υποχρεώσεων, αρμοδιοτήτων και γραφειοκρατικών διαδικασιών.

   Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργαστήκαμε για την εξυπηρέτηση των στόχων του Οργανισμού ξεκινώντας από τους απλούς πολίτες που επέδειξαν εθελοντική προσφορά και δράση και φτάνοντας ως τους εμπόρους – προμηθευτές της τοπικής αγοράς χωρίς την υπομονή και εμπιστοσύνη των οποίων δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αρκετές δράσεις μας.

   Τέλος ευχόμαστε στο νέο Πρόεδρο τον κ. Γάκη, τον νέο Αντιπρόεδρο κ. Σολωμό, αλλά και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ορίστηκαν με την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καλή επιτυχία στο έργο τους και καλή δύναμη με υπομονή και επιμονή σε αυτό που αναλαμβάνουν.

   Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να τους προσφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και να τους διαβεβαιώσουμε ότι το προσωπικό με το οποίο θα συνεργαστούν στον Οργανισμό είναι εφοδιασμένο με πολλή γνώση, εμπειρία, επαγγελματική κατάρτιση και διάθεση για δουλειά, γεγονός που θα κάνει πιο εύκολο το έργο τους.        

 

 

                                                Ο Πρόεδρος Δ.Σ.                    Ο Αντιπρόεδρος

 

                                               Διονύσιος Κοκκόσης             Παναγής Βανδώρος