Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 19:14

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Διαβάσαμε στα τοπικά ΜΜΕ την ερώτηση της βουλευτού Κεφαλληνίας κυρίας Θεοπεφτάτου προς τον αρμόδιο υπουργό για το νέο σκάνδαλο των Τ.Ε.Ι. με την ανάθεση μελέτης προσεισμικού ελέγχου για τα «προκάτ» κτίριά του στην εταιρία του κυρίου Καρύδη και για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε την πολιτική ελαχιστότητα της συγκεκριμένης κυρίας, στην οποία οι συμπατριώτες μας είχαν την έμπνευση ν’ αναθέσουν την εκπροσώπηση του νησιού μας στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

  Το ενδιαφέρον λοιπόν της κυρίας βουλευτού για τις ατασθαλίες που συμβαίνουν στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη μόνο αληθινό δεν είναι. Η αλήθεια είναι ότι η κυρία Θεοπεφτάτου σύρθηκε στη συγκεκριμένη κίνηση προς το υπουργείο έπειτα από τις καταγγελίες που έγιναν σε ορισμένα τοπικά ΜΜΕ και από τις αντιδράσεις του κόσμου, ενώ δεν αντέδρασε καθόλου όταν συνέβη το γεγονός (Ιούλιος). Γιατί αν δεν είναι έτσι, ας εξηγήσει η κυρία, γιατί δεν κατήγγειλε και το γεγονός ότι και το αντισεισμικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, το οποίο «τίμησε» με την παρουσία της, διενεργήθηκε επίσης από την εταιρία του κυρίου Καρύδη και φυσικά με το αζημίωτο!!!!!!! (το θέμα το αναδείξαμε μόνο εμείς μέσω της ιστοσελίδας μας hrisiavgikef.blogspot.com).

   Σ’ εμάς δεν προκαλεί καμία εντύπωση η δράση ή η απραξία της κυρίας Θεοπεφτάτου, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά τι είδους άνθρωποι απαρτίζουν το πολιτικό μόρφωμα που λέγεται ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ας ανοίξουν τα ματάκια τους, όσοι ακόμα σκέφτονται ότι μπορεί αυτή η συμμορία να κυβερνήσει την Ελλάδα…

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ